Star-Light 39DM5500, model de 98cm tip HD Ready

Pentru cineva interesat de un televizor cu diagonală de 100 cm recomand modelul Star-Light 39DM5500 întrucât acesta vine cu rezoluție HD, panel de calitate superioară (178/178 grade), tuner HD dublu și consum redus de curent (80W).
Nu trebuie să vă deranjeze că e HD Ready (are rezoluție 1366×768 pixeli) întrucât de la o anumită distanță nu vezi diferența dintre HD și Full HD.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e ușor de folosit de oricine. Eu l-aș recomand inclusiv persoanelor care sunt atehnice (nu au prea multe tangențe cu tehnologia) ori celora care vor ceva simplu.
Din imaginea alăturată se poate vedea cum arată. Eu zic că a împrumutat puțin din designul televizoarelor de la Philips din anii trecuți.


Caracteristici

Televizorul Star-Light 39DM5500 e unul nou cu tehnologii la zi utile celora care sunt în căutarea a ceva simplu.
Rezoluția ecranului e una de 1366×768 pixeli, lucru care presupune că aparatul e unul numai bun pentru vizionat filme HD (de pe memorii USB), posturi HD și văzut filme de pe calculator (prin intermediul unui port HDMI).

Avantaje

Costul de achiziție nu e deloc mare, iar acesta reflectă tehnologia integrată. Costul e mai mic deoarece nu are rezoluție 4K, Soft smart și nici wireless. Ceva mai mic, dar cu soft smart e acesta.
Are funcție de monitor întrucât are porturile necesare cum ar fi HDMI, D-Sub și USB. Mai exact e prezent câte unul dintre fiecare port.
Poate fi utilizat pentru vizionarea de posturi TV la calitate HD deoarece are integrat tuner HD digital dublu de tip DVB C/T.
Imaginea e afișată cursiv, acest lucru fiind datorat timpului de răspuns mic.

Concluzie

Deci, dacă ești interesează un televizor ieftin care să arate bine, să afișeze o imagine de calitate superioară și care nu coste prea mult atunci îți recomand acest model.
Despre brandul Star-Light trebuie spus că e unul românesc și că e prezent pe piață de câțiva ani. Acesta comercializează sub nume propriu de televizoare, aparate AC și altele.

Lasă un comentariu