Star-Light 39DM5500, model de 98cm tip HD Ready

Pentru cineva interesat de un televizor cu diagonală de 100 cm recomand modelul Star-Light 39DM5500 întrucât acesta vine cu rezoluție HD, panel de calitate superioară (178/178 grade), tuner HD dublu și consum redus de curent (80W).
Nu trebuie să vă deranjeze că e HD Ready (are rezoluție 1366×768 pixeli) întrucât de la o anumită distanță nu vezi diferența dintre HD și Full HD.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e ușor de folosit de oricine. Eu l-aș recomand inclusiv persoanelor care sunt atehnice (nu au prea multe tangențe cu tehnologia) ori celora care vor ceva simplu.
Din imaginea alăturată se poate vedea cum arată. Eu zic că a împrumutat puțin din designul televizoarelor de la Philips din anii trecuți.


Caracteristici

Televizorul Star-Light 39DM5500 e unul nou cu tehnologii la zi utile celora care sunt în căutarea a ceva simplu.
Rezoluția ecranului e una de 1366×768 pixeli, lucru care presupune că aparatul e unul numai bun pentru vizionat filme HD (de pe memorii USB), posturi HD și văzut filme de pe calculator (prin intermediul unui port HDMI).

Avantaje

Costul de achiziție nu e deloc mare, iar acesta reflectă tehnologia integrată. Costul e mai mic deoarece nu are rezoluție 4K, Soft smart și nici wireless. Ceva mai mic, dar cu soft smart e acesta.
Are funcție de monitor întrucât are porturile necesare cum ar fi HDMI, D-Sub și USB. Mai exact e prezent câte unul dintre fiecare port.
Poate fi utilizat pentru vizionarea de posturi TV la calitate HD deoarece are integrat tuner HD digital dublu de tip DVB C/T.
Imaginea e afișată cursiv, acest lucru fiind datorat timpului de răspuns mic.

Concluzie

Deci, dacă ești interesează un televizor ieftin care să arate bine, să afișeze o imagine de calitate superioară și care nu coste prea mult atunci îți recomand acest model.
Despre brandul Star-Light trebuie spus că e unul românesc și că e prezent pe piață de câțiva ani. Acesta comercializează sub nume propriu de televizoare, aparate AC și altele.

Lasă un comentariu