Star-Light 32DM6500, TV 81cm cu tuner HD și Android

Star-Light 32DM6500 e un televizor de 81 centimetri care se adresează celora cu un buget restrâns, dar care vor un aparat bun pentru filme HD și posturi TV la calitate HD. Că e un TV HD nu e un minus întrucât de la o anumită distanță nu se vede diferența dintre HD și Full HD.
E un model smart cu sistem de operare avansat și nu cred că o să ghiciți cu ce sistem vine… Are Android OS. Nici măcar cei de la LG sau Samsung nu au „reușit” să pună Android pe TV-urile lor.

Modelul 32DM6500 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care se comportă formidabil la vizionarea de filme calitate HD și posturi HD. Acest ultim lucru e posibil mulțumită tunerului digital dublu.


Avantaje și dezavantaje

Vine cu o diagonală mare de 32 inci (aproximativ 81cm), soft smart și rezoluție HD. (Softul e Android. Am rămas mască când am văzut că un TV de 900 lei are un așa sistem de operare…). Unghiurile de vizualizare sunt 178/178 grade, semn că are un panel de calitate tip IPS.
Vine cu o multitudine de porturi, iar printre ele se numără 3 HDMI-uri, 1 USB, slot CI+ și conexiuni de rețea (LAN și wireless). În urmă cu câțiva ani nici măcar TV-urile scumpe nu aveau wireless (wi-fi), acum și cele ieftine au așa ceva.
Printre dezavantaje se numără că e cu ecran Full HD și că hardware-ul e așa și așa (era bine dacă avea 2GB RAM). Un alt dezavantaj ar fi că timpul de răspuns e cam mare (6,5 milisecunde).

Concluzie

În cazul în care îți dorești neaparat un televizor cu sistem Android disponibil la un preț ok atunci Star-Light 32DM6500 ar fi recomandarea mea.
Sunt sigur că unii dintre voi sunt interesați și de consumul de curent, iar din această cauză vreau să vă spun că are un consum mic de 36W.
Despre brandul Star-Light se poate spune că e unul românesc, mai exact există pe piață de câțiva ani și e cunoscut pentru produsele sale de calitate (printre care se numără aparate AC, TV-uri etc).

3 comentarii la „Star-Light 32DM6500, TV 81cm cu tuner HD și Android”

  1. Se vede cam intunecat are luminozitatea la maxim dar se vede intunecat nici contrastul nu functioneaza, o fi defectiune sau e asa din fabrica, ce as putea face?

  2. Vs rog sa-mi spuneti daca acest televizor este compatibil cu HBO-GO, dearece mie nu-mi ruleaza filmele, chiar daca am descarcat aplicatia si am autentificat dispozitivul (TV). Multumesc.

Lasă un comentariu