Star-Light 32DM3500W, televizor de 80cm pe alb

Televizorul Star-Light 32DM3500W e unul pentru persoanele cu un buget redus, dar care vor să vadă emisiuni și filme la cea mai bună calitate. Acest lucru se datorează faptului că are o diagonală mare de 80-81 centimetri, rezoluție HD și tuner digital DVB T/C.
Brandul e unul foarte cunoscut și e prezent pe piață de vreo cel puțin 2-3 ani.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat de top pentru persoanele fără fițe. Din imaginea de alături puteți vedea că e un model disponibil pe culoarea albă și că are un design caracteristic televizoarelor de la acest brand.


Beneficii

Aparatul TV Star-Light 32DM3500W e unul care se prezintă bine din punct de vedere al caracteristicilor deoarece vine cu un ecran de 32 inci a cărui rezoluție e de 1366×768 pixeli.
Pentru a putea reda diverse tipuri de fișiere de pe memorii externe acest aparat are player multimedia și intrare USB.
Puteți să-l utilizați pe post de monitor deoarece e dotat cu intrare PC… numită și D-sub.
E un aparat destul de econom deoarece puterea consumată e de 55W. Se va vedea o reducere considerabilă de curent consumat comparabil cu televizoarele mari cu tub catodic.
Are multe porturi cum ar fi două HDMI-uri, un USB și altele.
Dacă branduri cunoscute au diferite facilități software care îmbunătățesc imaginea, și acest model are caracteristica Picture enhancements care face imagine mai bună.

Dezavantaje

Nu e un televizor smart, dar e foarte ușor de utilizat. Poate fi transformat în smart prin intermediul unui player cu Android ori ceva de genul.
Nu ar fi stricat dacă ar fi avut o rezoluție ceva mai mare, adică 1920×1080 pixeli. În acest fel am fi putut vedea filme Blu-ray fără pierdere de calitate.

Concluzii

Televizoarele Star Light sunt pentru cei practici și care vor o imagine de calitate indiferent de sursă.
După cum ziceam mai sus acest model e unul cu imagine de calitate, acest lucru fiind datorat și faptului că are unghiuri de vizualizare 178/178 grade care sunt caracteristice unui televizor cu panel IPS.

Te-ar mai putea interesa