Star-Light 32DM3500, televizor de 80 centimetri

Star-Light 32DM3500 e un televizor de 32 inci (aproximativ 80 centimetri) adresat celora interesați de ceva ieftin și de calitate. Prin calitate mă refer la faptul că să aibă rezoluție HD, tuner digital, ecran plat, HDMI și player multimedia.
Un aparat precum acest 32DM3500 e pentru cei bătrâni ori pentru persoanele care nu vor să se complice prea mult cu tehnologia modernă.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un produs fiabil și cu multe porturi. Din punct de vedere al designului se poate vedea alături cum se prezintă, mai exact e un model cu același aspect ca restul televizoarelor Star-light sau Wellington.

Păreri pro și contra

Ecranul acestui model are rezoluție 1366×768 pixeli și panel IPS cu unghiuri de vizibilitate excelente. Cei care au o cameră mare vor aprecia faptul că are o diagonală mare de 80-81 centimetri.
Poate fi utilizat pe post de monitor întrucât vine cu porturile necesare conectării unui PC, adică D-Sub și HDMI.
Consumul de curent e unul minim de 55W, iar în acest fel beneficiem de un aparat care nu doar e ieftin, ci pe parcursul utilizării ne va economisi bani.
Nu are soft smart, nici măcar unul bazat pe Opera Store, dar asta nu e neaparat ceva negativ deoarece putem conecta un dongle ori un PC pentru a-l extinde.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, multitudinea de porturi și fiabilitatea ridicată (susținută de garanția de 2 ani și posibilitatea de a o extinde la mai mult).
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție FHD, dar de la o anumită distanță nu deosebești HD de FHD.

Deci, dacă vrei un aparat TV care să poată fi utilizat la vizionarea de posturi TV la calitate HD atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din păcate nu e smart, dar acest lucru nu e neaparat negativ întrucât puteți să-l faceți smart prin conectarea unui player multimedia.
Un televizor precum acesta poate fi considerat o investiție întrucât pe parcursul utilizării de recuperăm banii prin facturi mai mici la curent.