Star-Light 28DM3500, televizor plat de 71 cm

Televizorul LED Star-Light 28DM3500 face parte din cea mai recentă generație de televizoare accesibile de la acest brand. Nu are sens să alegeți un model mai mic decât acesta pentru că va avea caracteristici tehnice inferioare. Sunt puține branduri care au televizoare atât de accesibile și nu e nevoie să fie un brand foarte cunoscut. Veți observa că oferă soluții fiabile și performante într-un buget limitat. Arată bine pe negru iar finisajul lucios îi dă un plus de eleganță. Dacă nu vă place standul, acela poate fi demontat și folosiți un kit de montare VESA pentru perete.

Sunt destul de multe televizoare sub 81 cm care merită încercate și nu ar trebuie neglijate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un televizor accesibil nu poate oferi o interfață Smart sau un sistem de operare, însă voi puteți conecta laptopul sau un media player performant. Pot fi redate filme sau seriale TV care nu au o calitatea maximă 720p, deoarece ecranul televizorului e HD. Nici nu prea există mult conținut 1080p sau 4K pe internet și pentru a-l reda e nevoie de o conexiune bună la internet.

Sistemul audio e destul de bun la televizorul de mai sus și nu e nevoie de o putere ceva mai mare – difuzoare de 8 W fiecare. Chiar și restul caracteristicilor tehnice sunt foarte importante: unghiuri de vizibilitate de 178 grade, luminozitate decentă, contrast dinamic generos, timp de răspuns mic.

Are un tuner TV decent care poate recepționa posturi la calitate HD, dar depinde și de pachetul de programe ales.

Păreri pro și contra

Calitatea imaginii e satisfăcătoare și un televizor mai mare sau mai scump nu oferă nimic în plus. Depinde și pentru ce vreți să-l folosiți, dar acest model se adresează celor care vor să vadă o emisiuni, un meci de fotbal sau știrile TV. Dacă vreți un televizor care poate fi folosit ca monitor, atunci trebuie să aibă o imagine 1080p (mai multe detalii).

Star-Light 28DM3500 poate fi folosit ca monitor deoarece are conector HDMI ca oricare alt televizor, iar pentru a conecta un desktop la acesta aveți nevoie de un cablu HDMI. Astfel nu mai sunt necesare boxele deoarece e un cablu audio/video.

Te-ar mai putea interesa