Sony Xperia T LT30p

Sony Xperia T LT30p e acel model care se vehicula sub numele de Mint LT30i și acum face parte din ultima seria a producătorului japonez. Alături de acest telefon mobil, au fost anunțate modele V, J și TX. Cu acestea, Sony își dublează seria Xperia și majoritatea sunt modele High End, mai puțin J. Acest model T a fost prezentat la IFA 2012. Primul lucru care iasă în evidență la acest model e forma curbată care se poate observa din lateral, iar iar spatele său e gumat. Acestea ajută la un prindere mai bună a telefonului și are un design mai interesant.

De această dată logo-ul Xperia se află pe spatele său și nu în partea din față jos. S-a renunțat la părțile transparente iar performanțele sunt pe măsură. Ca și caracteristici speciale, are un ecran de 4.6 inci, 16GB, Snapdragon S4 de 1.5 GHz și cameră de 13 MP. Deci veți realiza fotografii pline de detalii care pot fi admirate pe ecranul său generos. E disponibil în culori precum: alb, negru și argintiu. O alternativă la acesta e modelul TX care e puțin mai ieftin datorită unor caracteristici mai slabe (de exemplu: bateria). Prețul său va fi undeva 2.400 de lei în România.

Poze

Așa arată pe negru
Din lateral

Specificații tehnice

Are o greutate de doar 139 de grame și e destul de subțire – 9.4 mm. Bineînțeles, la un ecran de 4.55 inci era normal să fie o rezoluție 720p și nu aș vede rostul unui ecran 1080p. Spun asta, pentru că se zvonește un astfel de telefon (de la HTC). Interfața e aceeași – Timescape, iar acel wallpaper animat e foarte interesant (se găsește la toate modelele Sony). Vine cu slot pentru card dar nu suportă mai mult de 32GB, dar și așa, 16GB sunt mai mult decât suficienți. Multitasking-ul e excelent datorită memoriei de 1GB.

Noile modele High-End se pot bucura de o cameră de 13MP cu blitz, stabilizator, autofocus continuu, filmare 1080 la 30 fps etc. Sistemul de operare e Ice Cream Sandwich, însă e vorba de versiunea Android 4.0.4. Snapdrgaon S4 e unul dintre cele mai bune procesoare ale momentului deoarece e un Quad Core de 1.5 GHz și e însoțit de Adreno 225 care e cel grafic. După cum știți nu veți beneficia de suport flash și browserul e unul HTML5. Xperia T LT30p suportă doar SIM-uri de tip micro, vine cu 50Gb de giga spațiu Cloud, ieșire TV și o baterie de 1850 mAh. Autonomia sa e decentă: 8 ore de convorbiri în 3G, 5 ore și ceva de navigare, 6 ore de vizionat filme și vreo 16 ore de muzică.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu un procesor performant, cameră foto de 13MP, ecran suficient de mare pentru vizionat filme și navigare web.

Minusuri: puteți asculta doar 16 ore la muzică și prețul nu e chiar competitiv.

Concluzie

Sony Xperia T e cel mai reușit model de la acest producător și poate concura fără probleme cu Galaxy S3 sau HTX One X. Acele două smartphone-uri pot fi considerate alternative la acesta cu caracteristici diferită, însă acest Xperia T oferă cea mai bună cameră, o interfață diferită, carcasă cu un design reușit și e confortabil. Cică o să-și facă apariția în următorul film din seria James Bond.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony Xperia T LT30p”

  1. Nu mai tine bateria, ce pot sa fac
    Normal ca as incerca sa o schimb
    Dar cum??
    Ma poate ajuta cineva
    Multumesc!!!

Comentariile sunt închise.