Sony Xperia SGPT131E2/S.E2

Sony Xperia SGPT131E2/S.E2 vine ca o alternativă la SGPT121E2/S.E2 care e aceeași tabletă însă fără 3G. Deci, modelul de față vine cu conexiunea 3G care favorizează navigatul pe Internet oriunde te-ai afla, dacă ai o cartelă și abonament sau ceva de genul. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un gadget cu ecran mare de 9,4 inci de tip HD, 16GB memorie internă și Android 4 ICS.

Poze

Se poate vedea că arată foarte bine fiind un model cu fața neagră, iar spatele argintiu (silver, cum zice producătorul). Ecranul e unul potrivit de 9,4 inci, iar acest lucru nu are neaparat un impact negativ asupra greutății tabletei deoarece cântărește undeva la 570 grame. Față de alte tablete, aceasta are o autonomie ușor ridicată de 10, maxim 12 ore.
Din prima imagine se poate vedea că fundalul meniului e precum la telefoanele Sony cu acel val. Acest lucru e unul normal și așteptat din moment ce și telefoanele au același OS – Android 4.

Așa arată
Din lateral

Specificaţii tehnice

Tableta Sony Xperia 3G (numită și Sony Xperia Tablet S) e un gadget foarte bun pentru orice tip de sarcină deoarece vine cu procesor Tegra 3 care garantează că va rula toate jocurile. Ecranul mare e bun pentru rularea filmelor HD, dar și Full HD, iar claritatea acestuia e peste așteptări mulțumită panoului de tip IPS.
Vine cu Android pe partea de OS, iar dacă vreți ceva cu Windows 7 atunci ar trebui să vă orientați înspre Sony Vaio Duo care e o combinație între tabletă și laptop.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un design foarte atractiv; stă excelent pe parte de portabilitate mulțumită bateriei care ține până la 12 ore; vine cu numeroase conexiuni printre care se numără 3G, infraroșu, GPS și bluetooth; sistemul de operare e unul foarte avansat permițând instalarea de aplicații și jocuri foarte noi și capabile.
Contra: față de Google Nexus 7 costă cam mult, însă și diferența de calitate și dotări e foarte mare.

Concluzie

Tableta Sony SGPT131E2/S.E2 e un model care vine cu modul 3G, iar acesta e singurul lucru care o diferențiază de SGPT121E2/S.E2. E un gadget pentru cei care vor un produs de lux deoarece cum Gorenje face electrocasnice premium așa și Sony face gadgeturi premium. Pentru a vă face o părere despre cum arată vă recomand preview-ul de alături care e unul foarte bun.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony Xperia SGPT131E2/S.E2”

  1. Am asteptat foarte mult timp dupa aceasta tableta cu modulul 3G, iar dupa sarbatori intentionez sa o cumpar.

Comentariile sunt închise.