Sony Xperia SGPT131E2/S.E2

Sony Xperia SGPT131E2/S.E2 vine ca o alternativă la SGPT121E2/S.E2 care e aceeași tabletă însă fără 3G. Deci, modelul de față vine cu conexiunea 3G care favorizează navigatul pe Internet oriunde te-ai afla, dacă ai o cartelă și abonament sau ceva de genul. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un gadget cu ecran mare de 9,4 inci de tip HD, 16GB memorie internă și Android 4 ICS.

Poze

Se poate vedea că arată foarte bine fiind un model cu fața neagră, iar spatele argintiu (silver, cum zice producătorul). Ecranul e unul potrivit de 9,4 inci, iar acest lucru nu are neaparat un impact negativ asupra greutății tabletei deoarece cântărește undeva la 570 grame. Față de alte tablete, aceasta are o autonomie ușor ridicată de 10, maxim 12 ore.
Din prima imagine se poate vedea că fundalul meniului e precum la telefoanele Sony cu acel val. Acest lucru e unul normal și așteptat din moment ce și telefoanele au același OS – Android 4.

Așa arată
Din lateral

Specificaţii tehnice

Tableta Sony Xperia 3G (numită și Sony Xperia Tablet S) e un gadget foarte bun pentru orice tip de sarcină deoarece vine cu procesor Tegra 3 care garantează că va rula toate jocurile. Ecranul mare e bun pentru rularea filmelor HD, dar și Full HD, iar claritatea acestuia e peste așteptări mulțumită panoului de tip IPS.
Vine cu Android pe partea de OS, iar dacă vreți ceva cu Windows 7 atunci ar trebui să vă orientați înspre Sony Vaio Duo care e o combinație între tabletă și laptop.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un design foarte atractiv; stă excelent pe parte de portabilitate mulțumită bateriei care ține până la 12 ore; vine cu numeroase conexiuni printre care se numără 3G, infraroșu, GPS și bluetooth; sistemul de operare e unul foarte avansat permițând instalarea de aplicații și jocuri foarte noi și capabile.
Contra: față de Google Nexus 7 costă cam mult, însă și diferența de calitate și dotări e foarte mare.

Concluzie

Tableta Sony SGPT131E2/S.E2 e un model care vine cu modul 3G, iar acesta e singurul lucru care o diferențiază de SGPT121E2/S.E2. E un gadget pentru cei care vor un produs de lux deoarece cum Gorenje face electrocasnice premium așa și Sony face gadgeturi premium. Pentru a vă face o părere despre cum arată vă recomand preview-ul de alături care e unul foarte bun.

Un comentariu la „Sony Xperia SGPT131E2/S.E2”

  1. Am asteptat foarte mult timp dupa aceasta tableta cu modulul 3G, iar dupa sarbatori intentionez sa o cumpar.

Lasă un comentariu