Sony WX7

Un gadget uşor de utilizat şi perfect pentru realizarea celor mai bune fotografii e acest aparat foto digital Sony Cyber-shot DSC-WX7 de 16.2MP. Vine ca alternativă la modelele DSC-TX10 care e mai compact și DSC-HX5V care are cam același preț. DSC-WX7 vine între culori interesante: negru, silver şi blue. Cu aceasta poţi realiza fotografii 3D simple sau panoramice şi filmări 1080p. Deci nu vă trebuie neaparat o cameră video pentru a înregistra un moment plăcut la o calitate video superioară. Acest Sony WX7 se adresează mai mult amatorilor deoarece vine cu multă setări automate pentru a veni în ajutorul utilizatorului neexperimentat şi poate fi de folos atunci când doriţi realizaţi fotografii într-un timp foarte scurt. Calitatea imaginilor e asigurată şi de senzorul CMOS Exmor R şi procesorul de imagine Bionz. Deci puteţi realiza fotografii foarte bune chiar şi atunci când lumina este redusă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
LCD

Specificaţii tehnice

Sony WX7 are un senzor de 16.2 MP care e unul CMOS Exmor R de 1/2.3″. DSC-WX7 vine cu stabilizator optic de imagine numit SteadyShot iar împreună cu procesorul de imagine BIONZ imaginile vor fi la o calitate mult mai bună indiferent de intensitatea luminii. Fotografiile pot fi salvate în format jpeg până la rezoluţia de 4608 cu 3456 pixeli.

Acest obiectiv are un zoom optic de 5x, un zoom digital de 4x, viteza obsculatorului de 2 – 1/1.600 secunde, diafragmă de 2.6 – 6.3, lentile de tipul 4.5-22.5 mm, expunere de +/- 2 EV in incrementi de 1.3 EV şi distanţă de focalizare de la 1 m spre infinit în modul tele şi de la 5 cm spre infinit în modul wide. Ecranul are o dimensiune de 2.8 inci şi nu e unul tactil.

La capitolul control al fotografiei Sony WX7 are sensibilitate ISO 100 – 3200 sau Auto, detectarea feţei, declanşare la zâmbet, declanşare automată 2/10 secunde,  diverse presetări, fotografiere continuă şi balans alb. Poate filma la calitate 1080p în format video MP4, AVI sau AVCHD. Blitz-ul integrat poate fi setat în diverse moduri şi are o rază de acţiune destul de bună. Ca şi conexiuni are USB 2.0 şi ieşire audio-video. Fişiere media pot fi salvate mai multe tipuri de carduri, printre care amintesc: Memory Stick Pro Duo, Memory Stick PRO HG-Duo, SDHC, SD şi Memory Stick Duo.

Acumulatorul NP-BN1 e unul Li-Ion care oferă o autonomie de 230 de cadre. DSC-WX7 are o greutate de numai 120 de grame deci aproape cât un telefon. Ca şi carateristici speciale are difuzor şi microfon integrate.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Fotografiile iasă excepţional în special cele 3D, la fel pot spune şi despre filmări. Singurul minus al acestui gadget ar fi preţul.

Concluzie

Acest Sony WX7 sau Sony Cyber-shot DSC-WX7 e un model nou şi foarte performant motiv pentru care îl recomand chiar dacă are un preţ cam mare, deoarece îşi merită banii.

Te-ar mai putea interesa