Sony WX50

Acest aparat foto digital Sony Cyber-Shot WX50 e unul cu senzor de 16.2MP, filmare FullHD și e disponibil pe Black (negru) și Blue (albastru). Însă pe negru arată mai bine și cu siguranță mulți dintre voi veți opta pentru această versiune. Pe scurt, Sony WX50 are senzor Exmor R, zoom optic 5x, filmare la calitate Full HD AVCHD, fotografiere 3D (chiar și panorame), ecran de 2.7 inci, mod automat etc. Deci chiar dacă nu are un zoom optic de 10x, fotografiază și filmează la calitate superioară și se poate compara cu camere video mai puțin performante. Deci prețul său e justificat de dotările sale speciale. Cyber-Shot WX50 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
De sus

Specificații tehnice

Senzorul CMOS Exmor R are o rezoluție de 16.2MP care vă asigură mai multe detalii în fotografii iar calitatea e asigurată și de procesorul de imagine BIONZ. Obiectivul său are un zoom optic de 5x și lentile 4.5 – 22.5mm Carl Zeiss Vario-Tessar. Pe partea de control al fotografiei vine cu sensibilitate ISO 100-12800, balans alb, efecte foto, presetări, declanșare automată, fotografiere continuă, detectarea fetei și declanșare la zâmbet. Sony WX50 filmează în format AVCHD 2 și la rezoluție maximă 1080p cu sunet stereo. Pe partea de conectivitate are ieșire mini HDMI și USB. Autonomia oferită de bateria sa de tip N reîncărcabilă e undeva la 240 de cadre sau 120 de minute de filmare. În pachetul să veți găsi cureaua de mână, adaptor ca, bateria, cablu micro USB, manual de utilizare și cablu de alimentare.

Design-ul său e destul de robust, iar alături de ecranul de 2.7 inci aveți la dispoziție cele mai utile funcții/butoane. Pentru a vă face o idee despre cât de bine filmează acest Sony WX50, v-am postat acest clip:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: senzor performant pentru condiții de luminozitate scăzută, filmare AVCHD cu sunet stereo, zoom optic decent (există o opțiune pentru un zoom de 10x – Clear Image), folosește carduri de tip SD, acumulator propriu și arată bine în special meniul.

Minusuri: dacă nu aveți un monitor sau TV 3D, fotografierea 3D e inutilă.

Concluzie

Sony Cyber-Shot WX50 e  o recomandare bună în acest buget și nu veți găsi un model mai bun în același model și aici mă refer la calitatea imaginii. Jos am pus un mic review a acestui model și sper că vă poate ajuta în alegerea modelului potrivit:

Te-ar mai putea interesa