Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony W620

Aparatul foto digital Sony Cyber-Shot W620 vine în două culori adică pe silver și red, modelul gri fiind ceva mai scump. În model normal ambele vin cu două cadouri cum ar fi o husă și un card de 4GB. Modelul roșu e puțin mai ieftin decât cel gri și are un preţ bun Vezi prețul special de azi. Nu știu dacă ar trebui să vă preocupe prea mult prețul deoarece calitatea aparatelor Sony e una superioară și performanțele acestora sunt superioare. Modelul de față poate filma HD, iar pentru poze o să puteți folosii rezoluții mari datorită faptului că are un senzor CCD de 14,1 megapixeli.

Poze

W620 e un model apărut de curând și după cum spuneam anterior vine pe mai multe culori. Ecranul LCD e unul de sub 3 inci și asta înseamnă că nu e unul tactil. Pe acest ecran o să puteți vedea filmul sau poza care ați captat-o, iar dacă 2,7 inci e prea puțin pentru ochii dvs atunci puteți transfera materialele pe un laptop ori HDTV deoarece camera are USB și ieșire audio-video.

Din față

Butoanele

Specificaţii tehnice

Sony Cyber Shot W620 impresionează atât prin senzorul capabil de 14 megapixeli care e de tip CCD. Poate filma 720p ceea ce înseamnă că filmările vor fi foarte calitative, chiar dacă nu se filmează 1080p. Filmările se salvează în format *.avi, iar pozele ca *.jpeg ceea ce înseamnă că vor putea fi redate de orice calculator chiar și fără codecuri.

Păreri pro şi contra

la un moment dat existau aparate care suportau doar cardurile Sony, însă acest suportă atât cardurile lor cât și alte modele. Aparatul are o greutate de circa 100 grame, iar pachetul e destul de generos deoarece e inclus un cablu USB, curea de mână, acumulator reîncărcabil, husă și card. Suportă doar un acumulator care ține undeva la 220 poze și două ore de filmare. Zoom-ul optic e de 5x și asta înseamnă că o să puteți face poze de la o distanță apreciabilă.

Concluzie

W620 face parte dintr-o nouă gamă și e un aparat compact premium ca toate produsele Sony și trebuie spus că dacă vei alege Sony atunci nu vei regreta acest lucru vreodată deoarece toate produsele lor au o fiabilitate ridicată. De exemplu, modelul de față poate fi achiziționat cu o garanție de 4 ani ceea ce e ceva. Utilizarea aparatului foto nu e deloc complicată deoarece, după cum se poate vedea din poza a doua, butoanele sunt foarte clar notate și mari

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu