Sony W610

Aparatul foto digital Sony Cyber-Shot W610 e o variantă calitativă pentru cei care vor un aparat capabil la un preț mic. Sony W610 ar fi recomandat de senzorul CCD de 14.1 MP (aproximativ ca al lui W620), bateria care ține mult și posibilitatea de a realiza clipuri video la o calitate bună. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » cred că e prea mult pentru un articol din gama celor de la Sony și știm cu toții că acest brand produce doar aparatură premium.

Poze

Arată foarte bine și ceva deosebit e faptul că poți alege dintr-o paletă largă de culori fiind disponibil pe multe culori. Din nefericire la noi în țară e disponibilă doar culoarea argintie (silver), însă arată destul de bine și așa. Alături sunt două imagini cu modelul pe roz, iar din prima imagine se poate vedea că are o cutie foarte interesantă.

Cutia
Aparatul

Specificaţii tehnice

Acest Sony Cyber-shot DSC-W610 scoate niște poze foarte calitative și asta deoarece are un senzor CCD îmbunătățit cu o rezoluție de 14 megapixeli. Nu poate filma HD, însă rezoluția de 640 pe 480 cred că e una foarte bună pentru o filmare. Pozele pot fi admirate atât pe ecranul din dotare care are 2,7 inci cât și pe un calculator deoarece are port USB cât și suport pentru multe tipuri de carduri. Dacă te decizi să admiri rezultatul captării pe un HDTV atunci și acest lucru va fi posibil deoarece are ieșire audio-video.

Păreri pro şi contra

Acest DSCW610 are multe plusuri și doar un minus – nu poate filma 720p.  (Faptul că nu filmează HD nu e un mare dezavantaj, iar accesoriile cum ar fi husa și cardul de 2 GB sunt două mari plusuri care înclină balanța în favoarea achiziționării aparatului.) Plusurile ar fi în primul rând brandul și apoi autonomia și performanțele aparatului. Performanțele sunt asigurate de senzor, iar autonomia e datorată bateriei. Suportă pe post de baterie acumulatori reîncărcabili și aveți unul inclus în pachet.

Concluzie

Dacă te interesează o cameră mică și ușoară cu accesorii multe și care să poată face poze bune atunci acest DSCW610 ar fi recomandarea mea. Alături e un video preview la modelul pink și dacă vă interesează culoarea roz sper să vină și astfel de modele în România deoarece după cum spuneam doar modelul argintiu e în magazinele românești.

Te-ar mai putea interesa