Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony W530

Aparatul foto digital Sony Cyber-shot DSC-W530 e un model nou și foarte popular de la acest producător. Vine într-o mulțime de culori cum ar fi negru, roz, albastru, mov și îl recomandă rezoluția mare a senzorului, prețul mic, că e de firmă și faptul că suportă și alte carduri pe lângă cele de la acest producător. Sony W530 are un preț bun Vezi prețul special de azi și zi că e unul foarte corect pentru ce poate.

Poze

E mic

Din față

Specificaţii tehnice

DSC-W530 are un senzor CCD de 14 megapixeli şi salvează pozele în format jpeg. Zoom-ul optic e de 4x, iar cel digital e de 8x. Astfet, puteţi vedea că nu stă prea bine pe partea de zoom, dar până la urmă e o cameră ieftină. Sony W530 poate capta şi filme, iar calitatea maximă e (640 pe 480 pixeli în format AVCHD mp4/avi. Are şi un ecran de 2,7 inci pe care pot fi văzute imaginile şi clipurile captate. Suportă mai multe tipuri de carduri şi acestea ar fi SD, SDHC şi memory stick (pro, pro-hg) duo. La partea de conectivitate Sony W530 are USB şi A/V. Puteţi vedea că nu are HDMI din moment ce nu filmează HD sau Full HD.

Bateria e de tip Litiu Ion şi ţine undeva la 250 cadre şi playback de 125 minute. Nu e un aparat greu deoarece are puţin peste 100 grame. Ceva ce ar trebui ştiut e că aparatul e compatibil cu Windows XP, Vista şi 7, iar ca o caracteristică specială ar trebui menţionată caracteristica PictBridge, dar şi Indicatorul de stare a bateriei. Prin compatibilitate cu Windows mă refer la faptul că poate fi conectat prin intermediul USB-ului la PC și sistemul de operare să-l vadă. E posibil să fie compatibil și cu Mac sau Linux, dar nu bag mâna în foc.

Păreri pro şi contra

Pro: costă puțin, are un senzor de 14 megapixeli, poate filma (dar nu 720p), suportă multe tipuri de carduri și e de firmă.
Contra: Sony W530 nu filmează la înaltă definiție sau Full HD și nici nu are HDMI.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Cum ziceam și în paragraful introductiv, această cameră costă undeva la 449 lei și aș zice că își merită banii din plin.

Alternative

DSC-TX10 ar fi o alternativă mai capabilă, dar și cu un preț simțitor mai mare.

Concluzie

Sony DSC-W530 sau Sony Cyber-shot DSC-W530 e o cameră ieftină pentru cei care au nevoie de o cameră în care să se poată baza.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu