Sony Vaio VPCZ21V9E/B.EE9

Chiar dacă acest laptop Sony Vaio VPCZ21V9E/B.EE9 pare a fi un laptop banal cu un preţ exorbitant, acesta are incorporate cele mai bune tehnologii de pe piaţă. Principalele sale caracteristici speciale sunt: greutatea sub 1.2 kilograme, carcasă din fibră de carbon, procesor i7 Sandy Bridge, cititor de amprentă cu TPM, HDD de tip SDD RAID, staţie de andocare cu unitate optică DVD, tastatură iluminată, modem 3G şi altele. Un model cu un preţ ceva mai mic dar care are o parte din caracterisiticile acestuia e VPCSA2Z9E/BI.EE9. Însă dacă doriţi un gadget mai bun decât oricare alt laptop acest VPCZ21V9E/B ar fi cea mai bună alegere de la ora actuală. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Staţia de andocare cu porturile aferente

Specificaţii tehnice

Are un procesor Intel Core i7 model 2620 de 2.7 GHz cu tehnologie 32nm şi un cache de 4 MB. Ecranul e unul VAIO Display Premium de 13.1 inci cu o rezoluţie 1600 cu 900 pixeli. Memoria RAM DDR3 de 4 giga e la o frecvenţă de 1333 MHz, hardul e unul de 256 GB de tip SSD RAID. Pe acesta puteţi viziona tot felul de filme până la calitate Full HD deoarece vine cu placă video integrată cu suport HD.

Pe partea de multimedia, porturi şi comunicaţii are cameră web HD cu tehnologie numită Exmor (poate filma şi fotografia la calitate foarte bună în condiţii de luminozitate scăzută), unitate DVD (în staţia de andocare), difuzoare stereo, cititor de carduri, tehnologie Dolby Home Theater v4, port HDMI, un USB 2.0, o ieşire audio, port VGA, LAN, WLAN, bluetooth şi 3G.

Acumulatorul de tip Li-Po are o autonomie de cel mult 7 ore.

Mai are şi următoarele caracteristici: chip de securitate TCG versiunea 1.2, cititor de amprentă, o greutate de numai 1.18 kilograme, modem WWAN Module Goby 3000, tehnologie Intel Turbo Boost, tastatură iluminată şi staţia de andocare la care se pot conecta gadgeturi cu conectivitate USB 2.0 sau 3.0. Pe partea de software vine cu Windows 7 pe 64 de biţi şi cu Office 2010.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: carcasă mai mult decât robustă, foarte uşor, ecran superb cu imagine superbă (rezoluţie HD+), modem 3G (WWAN Module Goby 3000), diverse butoane cu comenzi rapide (WEB, VAIO, Assist, Wireless switch), port HDMi compatibil 3D etc.

Minusuri: preţul, având în vedere că are staţie de andocare se putea introduce în acesta o unitate Blu-Ray în locul celei DVD şi lipsa unei plăci video dedicate.

Concluzie

Acest Sony Vaio VPCZ21V9E/B.EE9 se adresează doar acelor persoane care vor să fie în pas cu moda şi să iasă în evidenţă cu acest gadget la fiecare ocazie oferită. Aşa arată:

Te-ar mai putea interesa