Sony Vaio VPCYB3V1E/P

Un astfel laptop Sony Vaio VPCYB3V1E/P e modelul ideal pentru „ea” în special că vine pe roz și poate fi un cadou nu chiar spump având în vedere că e la promoție. Vine ca alternativă la modelul VPCYB3V1E/S care e doar pe argintiu și are un preț identic. Performanțele sale sunt foarte bune deoarece vine cu un procesor Dual Core, multă memorie RAM și o placă video cu suport HD. Deci cam tot ce-i trebuie unui laptop modern și mai trebuie să adaug faptul că stă foarte bine și la capitolul funcționalitate deoarece are o mulțime de porturi și tehnologii. Cu acesta puteți viziona serialele preferate fie în format 480p și 720p (HD) în special că rezoluția maximă suportată e HD+ iar ecranul e iluminat LED pentru un contrast ridicat. Și asta nu e tot, autonomia e de până la 6 ore care nu o găsim pe multe laptopuri, mai degrabă pe netbookuri. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pe roz
Din lateral

Specificații tehnice

Vine cu procesor AMD Dual-Core E-450 care e succesorului E-350 și are o frecvență de 1.65 GHz și placa video integrată AMD Radeon HD 6320. Prezintă cam aceleași caracteristici cum ar fi cache-ul de 1 MB și tehnologie 40 nm. Deci pentru a funcționa la capacitatea sa maximă aveți nevoie de un sistem de operare nou cum e Windows 7. Displayul de 11.6 inci vine cu o rezoluție optimă de 1366 cu 768 pixeli și e unul de tip LCD cu iluminare LED care o găsim pe toate ecranele laptopurilor noi.

Capacitatea memoriei RAM DDR3 la 1333 MHz e de 4 giga iar un eventual upgrade nu mai e posibil deoarece are un singur slot și nu are suport pentru 8 giga. Acest laptop folosește un HDD SATA de 500 de giga care are o viteză de rotație de 5400 RPM. Placa video e HD 6320 e integrată în procesor ca să ofere performanțe ridicate la un consum redus de energie ca și modelul 6310.

La capitolul multimedia are doar difuzoare stereo, cameră web și cititor de carduri. Pe partea de comunicații și porturi are LAN, WLAN, bluetooth, port VGA, microfon, o ieșire audio și trei USBuri 2.0. Autonomia de circa 6 ore e suficientă pentru o călători cu avionul sau cu trenul.

Păreri pro și contra achiziției

E un model portabil care cântărește doar 1.4 kilograme și e ușor de folosit în special că are Windows 7. Chiar dacă are o mulțime de porturi, totuși îi lipsește cel USB 3.0 care îl găsim pe cele mai noi laptopuri și presupune o viteză mult superioară față de cel 2.0.

Concluzie

Acest Sony Vaio VPCYB3V1E/P e recomandarea mea pentru „ea” deoarece se descurcă foarte bine indiferent care ar fi acea provocare (aplicație office, film HD, joc 3D, rezistență la zgârieturi etc).

Te-ar mai putea interesa