Sony Vaio VPCYB2M1E/G

După cum puteţi vedea, laptopul Sony Vaio VPCYB2M1E/G este un model nou de dimensiuni mici (11.6 inci) şi e unul de culoare verde (terminaţia G de la green). Acesta ar putea fi considerat o alternativă la modele pe argintiu şi roz (VPCYB2M1E/P). Dacă nu vă plac laptopuri de culaore neagră sau gri pentru că sunt destul de plictisitoare din punct de vedere al design-ului, acest model ar fi o soluţie. Nu e un model foarte performant, dar are o carcasă foarte solidă, o autonomie de peste 6 ore şi calitate Sony. Această configuraţie dă posibilitatea utilizatorului să vizioneze fie filme la calitate HD fie Full HD pe un ecran mai mare conectat fie la VGA fie la HDMI. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » deci poate fi considerat un model foarte ieftin de la acest producător în special că are şi sistem de operare.

Poze

Laptop Sony Vaio VPCYB2M1E G 1
Deschis
Laptop Sony Vaio VPCYB2M1E G 2
Capac

Specificaţii tehnice

Acest model funcţionează cu AMD E-350 care are tehnologie 40 nm, o frecvenţă de 1.6 GHz şi un cache de 1 MB. Procesorul este unul destul de performant în special că e un model Dual Core şi face parte din familia Fusion adică vine cu placa AMD Radeon HD 6310. Aceasta este mai bună în jocuri ca multe modele integrate dar tot nu se poate compara cu una. De exemplu puteţi juca decent un Starcraft 2 sau NFS.

Capacitatea memoriei de tip RAM DDR3 e de 4 giga la 1066 MHz. Display-ul e unul LCD LED de 11.6 inci la o rezoluţie HD+ de 1366 cu 768 pixeli. Cei 320 de giga al hardului sunt destui pentru stocarea fişierelor şi cred că unul mai mare ar fi fost inutil.

Pe partea de multimedia, comunicaţii şi porturi vine cu cititor de carduri, cameră web de 0.3 MP, difuzoare stereo, un RJ-45, un port VGA, un port HDMI, trei porturi USB 2.0, microfon incorporat, o ieşire audio, bluetooth şi Wi-Fi.

Bateria e una de tip Li-Ion care oferă o autonomie peste 6 ore. Mai are: sistem de operare Windows 7, buton Assist şi o greutate de numai 1.4 kilograme.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Configuraţia este aceeaşi cu cea a modelelor pe argintiu sau roz, deci şi performanţele sunt aceleaşi. Indiferent pentru care model doriţi să optaţi, veţi face o alegere bună în special dacă sunteţi fan Sony. Singurul incovenient al acestei configuraţii ar lipsa USB-ului 3.0.

Concluzie

Acest model Sony Vaio numit VPCYB2M1E/G este un model reuşit ca şi restul modelelor de la acest producător şi se adresează celor care călătoresc sau au nevoie de un gadget portabil pentru ieşiri în oraş.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony Vaio VPCYB2M1E/G”

  1. Am incercat mai multe jocuri si pot sa va zic ca merg impecabil.
    Jocuri testate de mine pe acest laptop sunt Call of Duty 4, Call of Duty 6, Quake Wars, Left 4 Dead 2, StarCraft 2. Trebuie umblat putin la setari si o sa vedeti ca vor merge fara sacadari.

Comentariile sunt închise.