Sony Vaio VPCSB2L1E/W

Dacă te interesează un laptop de ultimă generație la un preț accesibil atunci sigur ți-ar plăcea un laptop Sony Vaio VPCSB2L1E/W deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Are un procesor i3, 4 giga de RAM, hard de 500 de giga, placă ATI 6470M de 512 mega, Windows 7 și e white (alb). Punctele forte ar fi autonomia de până la 9 ore, tehnologia Sandy Bridge, aspectul, greutatea mică, tastatura iluminată și performanța. Nu este neaparat un laptop de gaming, dar jocurile de ultimă generație vor merge destul de bine. Ceva mai performant ar fi un VPCF22S1E sau chiar și un VPCF22M1E, ambele vin pe negru.

Laptop Sony Vaio VPCSB2L1E 1
Cam așa arată


Ecranul e de 13,3 inci și este de tip VAIO Display la o rezoluție de 1366 pe 768 pixeli. Ca orice ecran nou de laptop și acesta este de tip LCD-LED. Suportă până la 8 giga de RAM, dar are instalați doar 4 giga de RAM DDR3 la frecvența de 1333 megaherți.

Laptop Sony Vaio VPCSB2L1E 2 1
Privit de sus

Hardul lui Sony Vaio VPCSB2L1E/W e de 500 de giga și are 5400 rotații pe minut fiind unul de tip Serial ATA. Are două plăci video din care una este dedicată – ATI 6470M de 512 mega pe 64 de biți – și una integrată de la Intel.

Nu are unitate Blu-ray, dar are DVD-RW, difuzoare stereo cu Dolby Home Theater v3, cititor de carduri și webcam, iar ca porturi are LAN (RJ 45), USB 3, HDMI, ieșire audio, VGA și USB.
Pentru comunicații are rețea 10/100/100, bluetooth și wireless b/g/n.

Autonomia este unul dintre punctele cheie ale acestui laptop deoarece bateria Litiu Polymer ține undeva până la 8-9 ore în modul Stamina și 6 ore în modul grafică. Greutatea este una extrem de mică, adică de 1,75 kilograme. Ți-ai lua un Sony Vaio VPCSB2L1E deoarece are o greutate mică, are tastatură iluminată, vine cu Windows 7 și deoarece e alb. Să nu uităm de faptul că vine cu tehnologie de ultimă oră, adică are în el tot ce e mai nou.

Nu vine cu tehnologie Nvidia Optimus, dar are incorporată o tehnologie similară de la AMD-ATI. Această tehnologie folosește în mod office placa video integrată, iar în mod multimedia folosește placa video dedicată ș iastfel crește autonomia bateriei. Ca minusuri nu aș putea pe moment să dau câteva. Poate un hard SSD sau SSH ar fi fost interesant. Dar, majoritatea laptopurilor vine cu harduri Serial ATA și nu înțeleg de ce producătorii de laptopuri nu fac pasul către SSD.

În concluzie, acest laptop Sony Vaio VPCSB2L1E/W este unul de ultimă generație și estre un ulta portabil la un preț ultra accesibil. Așa arată:

Lasă un comentariu