Sony Vaio VPCF24M1E/B.EE9

Fără discuție, dacă vrei un laptop bun atunci ar trebui să alegi un VAIO. Laptopurile Sony costă ceva mai mult, însă sunt calitate, iar Sony Vaio VPCF24M1E/B.EE9 e un laptop la care fac referință. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu cred că o să găsești dotările sale la alt producător. Vine cu tastatură iluminată și are chiar și unitate Blu-ray care te va ajuta la vizionarea filmelor la calitate maximă. Chiar dacă ecranul său e de 16,4 inci trebuie știut că nu consumă deloc mult din baterie deoarece are tehnologie Nvidia Optimus care ajută ca bateria să țină undeva la maxim 4 ore.

Poze

Dacă te interesează cum arată atunci trebui să știi că arată ca în imaginile de mai jos și se poate vedea că arată precum alte modele de Vaio, adică precum acele modele premium… cum e și acesta. Vine pe negru și e un aspect clasic pentru un laptop. Ecranul e unul mare de 16 inci și are o rezoluție de tip Full HD care va ajuta la vizionarea filmelor filmelor 1080p.

Laptop Sony Vaio VPCF22M1E VPCF22S1E 2
Din faţă
Laptop Sony Vaio VPCF22M1E VPCF22S1E 1 1
Pornit

Specificaţii tehnice

Sony VPCF24M1E/B.EE9 e dotat cu un ecran de 16,4 inch și are un procesor i5-2450M care e foarte performant. Memoria RAM e în cantitate de 6GB, iar placa video e un nVidia GeForce GT 540M care are memorie de 2GB pe 128 biți. GPU-ul e unul puternic și din această cauză jocurile vor merge la calitate maximă. Vine cu tastatură numerică și tastatura e una luminată care te va ajuta să găsești mai bine tastele pe timp de noapte ori dacă în cameră e întuneric.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu OS preinstalat; are numeroase porturi printre care se numără USB 3 și HDMI; are suport 3D; sunetul e unul de calitate superioară; vine cu un pachet bogat de software, însă instalarea sa (defapt e instalat) te cam încurcă; greutatea nu e mare fiind de undeva la trei kilograme ceea ce e un lucru caracteristic unui laptop mare.
Contra: prețul e cam mare, dar merită.

Concluzie

Fără discuție, Sony Vaio vpc f 24m1e b este un laptop foarte bun, iar pentru a ne face mai bine o părere despre cum arată e preview-ul de alături. Fără discuție, e un laptop nemaipomenit și dacă vrei ceva de calitate atunci ar trebui să-l alegi. E dotat cu ultimele și cele mai populare tehnologii ca să-ți poți desfășura sarcinile legate PC la parametrii optimi. 🙂

Lasă un comentariu