Sony Vaio VPCF23M1E/B

Laptopul Sony Vaio VPCF23M1E/B e un model nou și vine ca alternativă la VPCF23S1E/B.EE9 care e destul de scump deoarece are i7 şi 8 giga de RAM. Acest VPCF23M1E/B e un model reușit deoarece configurația vă dă posibilitatea să jucați toate jocurile de piață la detalii mari și foarte mari. Acest lucru e posibil datorită unei plăci video de 2 giga şi a unui procesor Core i5 din familia Sandy Bridge. Spre deosebire de alte modele de la acest producător, acest VPCF23M1E pe culoare neagră are o diagonală de 16.4 inci şi o rezoluţie Full HD. Deci e numai bun pentru vizionarea de filme dar şi jocuri nemaiavând nevoie de un monitor sau televizor mai mare pentru a conecta la acesta. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Pornit

Caracteristici şi specificaţii tehnice

Procesor Core i5  e unul 2430M de 2.4 GHz şi are un cache de 3MB. Ecranul VAIO Display Plus de 16.4 inci e unul LCD LED Wide Full HD adică are o rezoluţie 1080p. Capacitatea memoriei RAM e de 4 giga iar pentru cei pasionaţi de jocuri se poate opta pentru un upgrade la 8 GB 1333 MHz. Acest upgrade nu e unul foarte costisitor deoarece are un slot de memorie liber. Cât despre HDD-ul de 5400 RPM pot să spun că e unul foarte spaţios – 640 GB.

Acest model la fel ca şi altele care au procesoare noi, are două plăci video. Una dintre ele – HD Graphics 3000 – care e cea integrată şi poate fi folosită pentru filme HD, iar cealaltă e GT 540M care are o memorie video de 2 giga pe 128 de biţi. Pe partea de multimedia, porturi şi comunicaţii are unitate Blu-Ray, difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web de 1.3 MP, tehnologie Dolby Home Theater v3, două USBuri 3.0, HDMI, microfon, un port USB 2.0, o ieşire audio, VGA, LAN, WLAN şi bluetooth.

Autonomia de 5 ore e mai mult decât suficientă în special că ecranul e unul de 16. Având în vedere că e un laptop de 16, greutatea e şi e pe măsură – 3.1 kilograme.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are software licenţiat (Windows 7 pe 64 de biţi), placa video excelentă, procesor satisfăcător chiar şi pentru jocuri, design elegant, butoane cu comenzi rapide (Assist, VAIO etc.).

Minusuri: la un aşa preţ putea să vină cu 6 giga de RAM.

Concluzie

Acest Sony Vaio VPCF23M1E/B se adresează celor pasionaţi de jocuri fie că sunt amatori fie că sunt profesionişti deoarece are toată partea de software instalată.

Te-ar mai putea interesa