Sony Vaio VPCF22S1E

Ultimul răcnet în materie de laptopuri vine de la Sony şi este un laptop Sony Vaio VPCF22S1E. E foarte asemănător cu VPCF22M1E, doar că are 8 giga de RAM şi unitate Blu-ray RW (care poate imprima discuri Blu-ray). O altă alternativă ar fi un VPCSB2L1E/W. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi nu e mare având în vedere că are în el tehnologie Sandy Bridge de la Intel, Full HD, 3D, Blu-ray şi Optimus de la nVidia. Ar fi ideal ca laptop multimedia deoarece este foarte performant, iar ecranul de 16,4 inci e FullHD.

Pornit


Cu Sony Vaio VPCF22S1E beneficiați de un studio HD puternic deoarece are o unitate Blu-ray care poate imrima discuri, ecranul este Full HD (Vaio Full HD), placa video este compatibilă DirectX 11, are cel mai nou model de USB – USB 3.0 – și bluetooth 3.0. Sunetul este și el de nota 10 deoarece este de tip S-Force 3D surround cu Dolby Home Theater. Procesorul ar putea fi piesa de rezistență a acestui laptop deoarece are patru nuclee și garantează performanță extremă.

Din faţă

Sony Vaio VPCF22S1E este un laptop de ultimă generație cu un procesor Sandy Bridge i7 model 26310QM (quad core mobil). Ecranul este de 16,4 inci și este cu suport Full HD (fiind un Display Premium) datorită rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli. Pe partea de memorie are 8 giga de RAM DDR3 la frecvența de 1333 megaherți. Dacă mai vreți să-i puneți RAMi (deși nu mai este nevoie) trebuie să știți că ambele sloturi sunt ocupate.

Hardul e de 7200 rotații pe minut și are o capacitate de 640 de giga. Era interesant dacă laptopul avea hard SSD sau SSH, dar e bine și așa. Are două plăci video, mai exact una integrată în procesor și una dedicată. Cea integrată în procesor este un Intel HD, iar cea dedicată este un GeForce GT 540M de 128 biți și 1 giga de RAM.

Pe partea de multimedia stă foarte bine deoarece are unitate care poate citi și inscripționa discuri Blu-ray, are difuzoare stereo cu Dolby Home Theater v3, card reader și cameră web. Ca porturi, Sony VPCF22S1E are USB 3, microfon, firewire, ieșire audio, VGA și LAN. Pentru comunicații Sony Vaio VPCF22S1E are rețea LAN, WLAN și Bluetooth. Greutatea laptopului este undeva la 3,1 kilograme, dar autonomia este de 4 ore și jumătate, deci foarte mare la aceste performanțe extreme.

Nu există vreun motiv pentru care nu ți-ai lua acest Sony Vaio VPCF22S1E (poate faptul că nu are hard SSD), iar motivele pentru care l-ai achiziționa sunt prezența tastaturii iluminate, procesorul cu patru nuclee, cei 8 giga de RAM, ecranul Full HD de 16,4 inci, brandul de renume – Sony, placa video extrem de bună pentru jocuri și autonomia foarte mare. Deci, dacă vrei un laptop de fițe, dar și util atunci acest model ar fi ideal pentru tine deoarece are tehnologie de ultimă generație și utilă pentru tine. Așa arată:

Lasă un comentariu