Sony Vaio VPCF22M1E

Un laptop disponibil la comandă este acest laptopul Sony Vaio VPCF22M1E care vine cu procesor i7 model 2630QM Sandy Bridge, 6 giga de memorie RAM, hard disk de 640 giga, placă video dedicată GeForce GT 540M de 1 giga de la nVidia şi Windows 7 Home Premium pe 64 de biți. Este disponibil începând cu data de 17 iunie la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Este un laptop destul de ieftin pentru ce poate şi este un laptop de tip multimedia sau de divertisment. O alternativă și mai bună e un VPCF22S1E, sau poate chiar și un VPCSB2L1E/W. Ca puncte foarte ale lui Sony VPCF22M1E ar fi procesorul i7 din a doua generaţie, tastatura iluminată, playerul Blu-ray şi ecranul cu suport Full HD. Alte noutăţi cu care vine acest laptop sunt USB 3.0, bluetooth 3.0, suportul plăcii video pentru DirectX 11 şi sunetul S-Force 3D cu Dolby Home Theater.

Pornit


Vaio VPCF22M1E vine cu procesor i7 model 2630QM care este un procesor quad core (cu patru nuclee) care va asigura o performanţă superioară şi neegalabilă de către procesoarele dual core.
Ecranul lui Sony VPCF22M1E este unul de 16,4 inci şi este unul Full HD deoarece are o rezoluţie de 1920 pe 1080 pixeli. Tipul ecranului lui Vaio VPC este VAIO Display Plus.

Din faţă

VPC F22M1E stă foarte bine pe partea de memorie deoarece are 6 giga de RAM tip DDR3 instalaţi şi hardul e de 640 de giga şi are 7200 rotaţii pe minut fiind unul de tip Serial ATA. Are două plăci video, adică una integrată în procesor (Intel HD) şi una dedicată (GeForce GT 540M) care are 1 giga de RAM şi 128 de biţi.

Dacă e să vorbim de capabilităţile multimedia atunci trebuie să ştiţi că Sony Vaio VPCF22M1E are unitate Blu-Ray (Combo), difuzoare stereo cu Dolby Home Theater v3, cititor de carduri şi webcam. Ca porturi are HDMI, microfon, USB, firewire, VGA, USB 3.0, LAN, iar pentru comunicaţii laptopul se poate folosi de reţeaua LAN, bluetooth şi de wireless. Îmi place foarte mult la acest laptop că are tastatură iluminată, iar autonomia este destul de bună, adică bateria ţine undeva la 4 ore jumătate. Ţi-ai lua un laptop Sony Vaio VPCF22M1E deoarece este un laptop ultimul răcnet, arată foarte bine, are tehnologie Intel Sandy Bridge, nVidia Optimus, 3D (suportă ieşire 3D pe HDMI), memoria e arhisuficientă, ecranul e Full HD, iar preţul nu e chiar aşa de mare.

Per ansamblu, Sony Vaio VPCF22M1E este un laptop de vis şi nu cred că există vreo persoană care să nu-şi doarească un astfel de laptop multimedia. Așa arată:

4 comentarii la „Sony Vaio VPCF22M1E”

  1. Este un laptop care arata foarte bine si pretul nu e nici el foarte mare. Ma deranjeaza foarte mult ca nu are SSD dar probabil ca am sa-i cumpar dupa aceea.

  2. Ar fi o idee achiziţia unui SSD, dar nu ştiu dacă are rost deoarece laptopul e destul de performant şi aşa fără.

Lasă un comentariu