Sony Vaio VPCF21Z1E/BI

Acest laptop Sony Vaio VPCF21Z1E/BI este unul 3D şi cu procesor i7 2630QM (quad core, nu six core). Nu este primul laptop 3D din România sau din lume, deoarece şi anul trecut cei de la ASUS au lansat ceva modele 3D, dar este cel mai popular în acest moment. Mie nu-mi place deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Logo

Plusuri şi minusuri

Plusuri: foarte performant (8 giga de RAM, procesor Intel i7 cu patru nuclee, hard de 7200 rotaţii pe minut) şi arată bine. Să nu mai spun de faptul că are ecran FullHD şi că poate reda filme 3D.
Minusuri: preţul este cam mare şi este nevoie de ochelari 3D (incluşi în pachet) pentru a percepe imagini 3D.

Specificaţii tehnice

Acest laptop 3D (laptop Sony Vaio VPCF21Z1E/BI) vine cu un procesor cu patru nuclee care e un model i7 2630QM de la Intel. Ecranul este unul de 16 inci cu o rezoluţie de 1980 pe 1080 pixeli, deci este un ecran Full HD… 1080p! Afişajul este unul 3D, mai exact stereoscopic 3D (două culori roşu şi verde şi ai nevoie de ochelari pentru a vedea ceva în modul 3D). Poate fi folosit în mod 3D sau 2D (normal) şi are un buton pentru a trece la 3D. Despre ecran mai pot spune că este unul LCD iluminat LED.

Are 8 giga de RAM DDR 3 instalaţi şi nu mai puteţi instala memorie RAM deoarece ambele sloturi sunt ocupate. Hardul este unul de tip Serial ATA la 7200 rotaţii pe minut şi are o capacitate de 640 de giga. Placa video este un nVidia GT 540M de 1 giga pe 128 biţi. Pentru multimedia are unitate Blu-ray, incintă de boxe audio cu bass reflex (Dolby Home Theater), cameră web de 1,3 megapixeli şi cititor de carduri. Pe partea de porturi are firewire, HDMI, USB 2.0 şi 3.0, intrare audio, VGA şi LAN.Pentru comunicaţii are LAN 10/100/1000, Wireless Lan b/g/n şi bluetooth. Ca o caracteristică specială aş putea adăuga faptul că are tastatură iluminată. Mai are buton 3D, VAIO, Assist, butoane pentru redare audio video (multimedia). Ochelarii 3D sunt incluşi în pachet, laptopul este negru, are tatstură numerică şi are instalat Windows Home premium pe 64 biţi.

Concluzie

Dacă vreţi un laptop de ultimă generaţie şi cu cele mai noi dotări (3D, ecran Full HD, tastatură iluminată etc) atunci ar trebuie să alegeţi acest laptop Sony Vaio VPCF21Z1E/BI.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Sony Vaio VPCF21Z1E/BI”

  1. Foarte bun revivul. El m-a facut sa cumpar laptopul. Cumpar doar gadgeturi Sony si pot spune ca sunt de cea mai buna calitate chiar daca au un pret prea mare.

  2. Am uitat sa spun in revivul meu ca l-am luat acum ceva vreme si ca initial nu mi-a placut pretul deoarece a fost cam mare dar stiti cum e… dai un ban si stai in fata. ; )

Comentariile sunt închise.