Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony Vaio VPCEJ3B1E/B.EE9

Laptopul Sony Vaio VPCEJ3B1E/B.EE9 e varianta mai mare (de 17 inci) a lui VPCEH3L1E/B.EE9. Spun asta deoarece ambele au aceeași configurație și același design exterior (cu adâncituri). E un model care-l recomand celor care nu doresc un laptop obișnuit ci unul cu procesor Core i5, cu ecran de 17 inci, software licențiat și cu capabilități de gaming. Deci puteți viziona chiar și filme Full HD însă datorită rezoluție HD+, nu prea are rost să optați pentru filme 1080p. Ca și restul modelelor, acesta are ecran lucios care scoate în evidență numărul mare de culori și contrastul. Însă, dezavantajul acestor ecrane e acela că lumina se va reflecta și deci nu vă recomand să-l folosiți în spații deschise. Placa video 410M nu e chiar așa de grozavă deoarece nu e una foarte nouă pe 64 de biți (cea mai nouă e GT 610M). Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Cam așa arată

Capac

Specificaţii tehnice

Procesorul laptopului e unul foarte performant (în special în jocuri) și care se menține la temperaturi mai joase decât un Dual Core sau Core i3. Ecranul LCD LED de 17.3 inci vine cu o rezoluție destul de bună și vă permite să vizionați chiar și filme 1080p. Capacitatea memoriei RAM e de 4GB iar dacă vă doriți să o mărită, puteți opta fie pentru o plăcuță de 2GB fie pentru una de 4GB.

HDDul său de 750GB mi se pare destul de mare chiar și dacă vă plac filmele și muzica. Dar se poate opta chiar și pentru unul extern dacă nu vă ajung 750GB. Pe lângă placa video integrată din procesor, laptopul are și una dedicată de la NVIDIA – GeForce 410M. Acesta vine cu memorie video de 1GB și cu BUS de 64 biți.

Dacă vă plac filmele, acest laptop poate fi un media player foarte bun, în special că are: card reader, difuzoare stereo, ieșire audio, DVD, HDMI, VGA, patru USBuri 2.0 și VGA. Dar și restul dotărilor sunt foarte importante: bluetooth, WLAN, microfon, cameră web și LAN. Deci aveți toate dotările necesare pentru a vă conecta la internet și să puteți socializa pe diverse platforme.

Nu cred că funcția de Remote Keyboard și Remote Play pentru PlayStation 3 vă va ajuta la ceva deoarece nu toți avem o consolă PS3 iar când plec de acasă nu mai am timp să mă joc și nici nu prea ai cum să te joci (fără mouse).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Windows 7 pe 64 de biți, autonomie decentă, procesor Core i5 de ultimă generație, HDD mare, bluetooth, design plăcut

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine și nu are USB 3.0.

Concluzie

Acest VPCEJ3B1E/B.EE9 e unul dintre  puținele modele de 17 inci de la acest motiv, pentru care-l recomand celor pasionați de filme dar și jocuri. Jos am pus un clip cu un model similar:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu