Sony Vaio VPCEJ2M1E/B

Laptopul Sony Vaio VPCEJ2M1E/B e un laptop oarecum ieftin de la acest producător având în vedere că are un ecran de 15 deci nu e vorba de un laptop de dimensiuni mici. O alternativă tot pe negru e VPCSB3S9E/B. E un model nou şi deci vine cu cele mai noi componente de pe piaţă şi aici fac referire la procesorul Intel din familia Sandy Bridge, memorie RAM DDR3 la 1333 MHz dar are şi o mulţime ieşiri. În rest e un model elegant cu un design unic, întâlnit doar la modelele din seria EH care sunt fie pe alb fie pe negru. Puteţi viziona atât filme HD cât şi Full HD cu acesta, pe el sau pe un ecran etern conectat la HDMI-ul acestuia. Nu e un notebook pentru gaming dar veţi putea juca cam toate jocurile disponibile da detalii mici şi medii. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Capac

Specificații tehnice

Procesorul Core i5 model 2430M are o frecvenţă de 2.4 GHz şi un cache de 3 MB. Deci are un procesor numai bun pentru cei pasionaţi de jocuri şi nu numai. Ecranul e unul de 17.3 inci cu o rezoluţie  900p şi e unul LCD cu iluminare LED. Având în vedere că are o placa video integrată cu suport HD, puteţi chiar să vizionaţi şi filme Full HD pe acesta.

Capacitatea memoriei RAM DDR3 e de 4 giga la 1333 MHz şi poate fi mărită la 8 dacă sunteţi un gamer înrăit şi doriţi performanţe mai mari din partea acestuia. Hardul de 640 de giga are o viteză de 5400 RPM şi oferă un spaţiu de stocare decent pentru diverse tipuri de fişiere. Placa video dedicată GeForce 410M de la NVIDIA e un model pe 64 de biţi cu o memorie video de 1 giga.

Pe partea de multimedia, porturi şi comunicaţii vine unitate DVD, cititor de carduri, difuzoare stereo, cameră web de 0.3 MP, LAN, WLAN, microfon, port HDMI, patru USBuri 2.0, o ieşire aduio, port VGA şi bluetooth.

Vine cu un acumulator Li-Ion care oferă o autonomie maximă de 4 ore, tastatură numerică şi sistem de operare Windows 7. Pentru astfel de dimensiuni greutatea de 3.1 kilograme e numai bună.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un ecran de 17, placă video bună (se putea şi mai bine), autonomie decentă în modul office, carcasă robustă, multă memorie RAM etc.

Minusuri: nu are port USB 3.0.

Concluzie

Acest Sony Vaio VPCEJ2M1E/B e un model de recomandat celor pasionaţi de filme, jocuri şi internet şi ar dori un laptop Premium la un buget generos.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony Vaio VPCEJ2M1E/B”

  1. Sunt mandru ca vaio a lansat unlaptop asa de performant ca acesta.Are si un prieten de al meu un laptop de acest gen si m-am mirat cand am vazut ca merge asa repede mai ales cand intri pe internet nu iti i-a decat 2 secunde.Sunt multumit si le voi recomanda tuturor acest model de laptop!

Comentariile sunt închise.