≡ Meniu

Sony Vaio VPCEJ1M1E/B

Dacă vă plac laptopurile de la acest brand cu renume și nu doriți unul nici prea ieftin dar nici prea scump atunci cred că laptopul Sony Vaio VPCEJ1M1E/B ca acesta ar fi ideal. Dacă sunteți în căutarea unui laptop de ultimă generație optați pentru un VPCSA2Z9E/BI.EE9. Față de predecesoarele, acest VPCEJ1M1E/B are procesor Sandy Bridge care presupune ceva mai multă performanță și o temperatură mai mică atunci când este solicitat la maxim. Și pe partea de design, a suferit modificări și aici mă refer suprafața capacului și zona de sprijin a palmelor care sunt în relief precum suprafața unei mingi de golf. Această textură probabil dă un plus de aerodinamică laptopului :), dar este și plăcută la atingere. Acesta este un model pe culoarea neagră, probabil există și o variantă pe alb numai că negrul este mai puțin pretențios. Acest VPCEJ1M1E are un preț bun Vezi prețul special de azi  și vine ca o alternativă la modelul mai ieftin VPCEH1L8E/B.

Poze

Deschis

Capac

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificații tehnice

Procesorul este unul din noua genera’ie de procesoare de la Intel, numită Sandy Bridge. Și anume, este vorba despre modelul Core i5-2410 care are o frecvență de 2.3 GHz, un cache de 3 MB și tehnologie 32 nm. Ecranul LCD LED VAIO este unul de 17.3 inci și are o rezoluție HD+ de 1600 cu 900 pixeli. deci puteți viziona filme HD și Full HD pe acest model. Memoria RAM DDR3 1333 MHz are o capacitate de 4 giga și poate fi mărită până la 8 giga cu un cost mic deoarece are un slot liber.

Spațiul de stocare al har disk-ului este de 640 de giga deci suficient de mare pentru stocare de fișiere media și kituri. Placa video dedicată nVIDIA GeForce 410M are o memorie video de 1 giga și este un model pe 64 de biți. Este puțin mai performantă decât 310M, deci puteți juca orice joc la detalii minime spre medii. Pentru a avea o autonomie mare puteți să vă folosiți de placa video integrată HD Graphics 3000.

Pe partea de multimedia, porturi și comunicații VPCEJ1M1E/B vine cu cititor de carduri, cameră web de 0.3 MP, difuzoare stereo, unitate DVD, port HDMI, port VGA, mufă RJ-45, ieșire audio, microfon incorporat, patru USB-uri 2.0, bluetooth și Wi-Fi. Acesta are o greutate de 3.1 kilograme. Vine cu sistem de operare Windows 7 pe 64 de biți cu Office, tastatură numerică și butoane utile cu comenzi rapide (WEB, VAIO, Assist, Wireless Switch).

Pe partea de software mai are aplicațiile: Transfer Support, Smart network, Update, Gate și Care.

Păreri pro și contra achiziției

Acest model vine cu o configurație bună pentru orice tip de utilizare, fie că vă jucați un joc fie că stați pe net, folosiți aplicații de tip Office sau vizionați un filme la o calitate superioară. Autonomia este foarte bună (4 ore). Lipsa unui port USB 3.0 și greutatea puțin peste 3 kilograme sunt două puncte slabe care ar trebui luate în considerare de producător.

Concluzie

Un laptop Sony Vaio VPCEJ1M1E/Bca acesta este un model de tip Premium cu carcasă robustă, performanțe ridicate și un design ireproșabil. Așa arată:

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu