Sony Vaio VPCEJ1M1E/B

Dacă vă plac laptopurile de la acest brand cu renume și nu doriți unul nici prea ieftin dar nici prea scump atunci cred că laptopul Sony Vaio VPCEJ1M1E/B ca acesta ar fi ideal. Dacă sunteți în căutarea unui laptop de ultimă generație optați pentru un VPCSA2Z9E/BI.EE9. Față de predecesoarele, acest VPCEJ1M1E/B are procesor Sandy Bridge care presupune ceva mai multă performanță și o temperatură mai mică atunci când este solicitat la maxim. Și pe partea de design, a suferit modificări și aici mă refer suprafața capacului și zona de sprijin a palmelor care sunt în relief precum suprafața unei mingi de golf. Această textură probabil dă un plus de aerodinamică laptopului :), dar este și plăcută la atingere. Acesta este un model pe culoarea neagră, probabil există și o variantă pe alb numai că negrul este mai puțin pretențios. Acest VPCEJ1M1E are un preț bun Vezi prețul special de azi » și vine ca o alternativă la modelul mai ieftin VPCEH1L8E/B.

Poze

Sony Vaio VPCEH2D1E B EE9 1
Deschis
Sony Vaio VPCEH2D1E B EE9 2
Capac

Specificații tehnice

Procesorul este unul din noua genera’ie de procesoare de la Intel, numită Sandy Bridge. Și anume, este vorba despre modelul Core i5-2410 care are o frecvență de 2.3 GHz, un cache de 3 MB și tehnologie 32 nm. Ecranul LCD LED VAIO este unul de 17.3 inci și are o rezoluție HD+ de 1600 cu 900 pixeli. deci puteți viziona filme HD și Full HD pe acest model. Memoria RAM DDR3 1333 MHz are o capacitate de 4 giga și poate fi mărită până la 8 giga cu un cost mic deoarece are un slot liber.

Spațiul de stocare al har disk-ului este de 640 de giga deci suficient de mare pentru stocare de fișiere media și kituri. Placa video dedicată nVIDIA GeForce 410M are o memorie video de 1 giga și este un model pe 64 de biți. Este puțin mai performantă decât 310M, deci puteți juca orice joc la detalii minime spre medii. Pentru a avea o autonomie mare puteți să vă folosiți de placa video integrată HD Graphics 3000.

Pe partea de multimedia, porturi și comunicații VPCEJ1M1E/B vine cu cititor de carduri, cameră web de 0.3 MP, difuzoare stereo, unitate DVD, port HDMI, port VGA, mufă RJ-45, ieșire audio, microfon incorporat, patru USB-uri 2.0, bluetooth și Wi-Fi. Acesta are o greutate de 3.1 kilograme. Vine cu sistem de operare Windows 7 pe 64 de biți cu Office, tastatură numerică și butoane utile cu comenzi rapide (WEB, VAIO, Assist, Wireless Switch).

Pe partea de software mai are aplicațiile: Transfer Support, Smart network, Update, Gate și Care.

Păreri pro și contra achiziției

Acest model vine cu o configurație bună pentru orice tip de utilizare, fie că vă jucați un joc fie că stați pe net, folosiți aplicații de tip Office sau vizionați un filme la o calitate superioară. Autonomia este foarte bună (4 ore). Lipsa unui port USB 3.0 și greutatea puțin peste 3 kilograme sunt două puncte slabe care ar trebui luate în considerare de producător.

Concluzie

Un laptop Sony Vaio VPCEJ1M1E/Bca acesta este un model de tip Premium cu carcasă robustă, performanțe ridicate și un design ireproșabil. Așa arată:

Te-ar mai putea interesa