Sony Vaio VPCEH3V8E/W.EE9

Laptopurile Vaio de la Sony nu sunt pentru snobi ci pentru acele persoane care apreciază calitatea. Alegând un laptop Sony Vaio VPCEH3V8E/W.EE9 ești sigur că achiziționezi un laptop de la un brand de renume care nu o să-ți facă probleme. Recunosc că are un preț mai mare decât al unui Acer, însă ai parte de un laptop cu o fiabilitate extremă și cu dotări de nota zece. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și cu greu îi găsești un concurent care să-i aibă dotările și să fie alb.

Poze

Laptopul de față e unul alb, chiar dacă din imaginile de alături pare a fi gri. Se poate vedea că e unul unicat și dacă vreți ceva deosebit atunci acest Sony VPCEH3V8E ar fi alegerea potrivită. Ecranul e unul normal de 15 inci și bateria notebook-ului ține undeva la 4 ore, deci foarte mult pentru un laptop. Adevărul e că această serie vine în mai multe culori, dar albul pare a fi cel mai ales.

Deschis
Capac

Specificaţii tehnice

VPCEH3V8E/W.EE9 e un model al anului 2012 care vine cu un ecran de 15,5 inci și o rezoluție HD+. Hardul său e unul de 500 de giga, air memoria RAM e de 4 GB. Procesorul e un Intel Sandy Bridge, mai exact un i3-2350M care are două nuclee și garantează o performanță superioară. Cipul său grafic e un Nvidia 410M care e destul de bun la jocuri chiar dacă are doar 64 biți la partea de bus al memoriei.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă prea mult având în vedere că are și OS de tip Windows 7 Home Premium; greutatea sa nu e deloc mare; are o portabilitate deosebită garantată de bateria care ține undeva la 4 ore; culoarea și aspectul sunt și ele de nota 10 și fac acest laptop unul unic și foarte vândut; pachetul de software inclus e unul bogat, dar eu probabil că l-aș dezinstala. 😛
Contra: putea avea o placă video dedicată din seria 600 a celor de la Nvidia, iar ecranul dacă era de tip 1080p atunci era un laptop A+.

Concluzie

Laptopul arată ca și în clipul de mai jos și nu rămâne decât să vi-l recomand deoarece pe lângă faptul că arată foarte bine se comportă de nota 10 în majoritatea sarcinilor. În opinia mea ar fi foarte util acelor persoane care îl vor pentru acasă, ci și oamenilor de afaceri interesați de o soluție ieftină și premium în același timp. Trebuie să recunoaștem că dacă ești om de afaceri atunci nu te poți duce cu un laptop de 1200 lei la o prezentare sau eveniment deoarece aparențele sunt foarte importante, iar numărul de clienți depinde de acest lucru.

Te-ar mai putea interesa