Sony Vaio VPCEH3K1E/W.EE9

Acest laptop Sony Vaio VPCEH3K1E/W.EE9 e un laptop performant de culoare albă și cu un finisaj interesant (ca la mingea de golf). E unul dintre cele mai ieftine modele de la acest producător și se adresează celor pasionați de filme, internet și jocuri dar nu e cea mai tare configurație, motiv pentru care nu se adresează celor pretențioși. Pe scurt, are un Core i3, 4GB, GT 410M de 1GB, 640GB și Windows 7. Deci nu e prea accesibil dar nici prea scump, însă aveți nevoie de un buget generos. VPCEH3K1E/W are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Acest VPCEH3K1E e un model cu un design deosebit puțin „aerodimanic” și care cu siguranță va ieși în evidență în special că e un VAIO și e pe alb.

Deschis
Capac

Specificații tehnice

Procesorul Core i3 e unul destul de nou motiv pentru care e și foarte performant. E vorba de un 2350M de 2.3 GHz care are o placă video Intel cu suport HD. Chiar dacă ecranul său e unul lucios, e unul HD+ și oferă un contrast dinamic decent. Multitaskingul e și el decent deoarece beneficiați de 4 GB de memorie dar se poate opta și pentru un upgrade. Chiar dacă nu e un hard de 5400RPM e unul spațios – 640GB, pe care încap o mulțime de melodii și filme. Placa video GeForce 410M e un model bun dar nu chiar nou. Poate face față unor jocrui precum NFS, MW2, Crysis deci jocuri mai vechi dar destul de klumea.

Dotările sale sunt destul de mutle motiv pentruc are poate fi considerat ca fiind un gadget funcțional: cameră web, card reader, DVD, difuzoare stereo, bluetooth, WLAN, LAN, VGA, HDMI, patru USBuri etc. Pe lângă acestea vine chiar și cu o baterie de 6 celule care oferă în mod economic 4 ore de funcționare. Am pus un clip cu performanțele modelul 410M și care e similar cu 310M:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îmi place tare mult design-ul, performanțele sale sunt satisfăcătoare, are bluetooth, Windows 7, hard mare și suportă viitoare upgradeuri (RAM și SSD).

Minusuri: placa video (putea fi una gen GT 520MX).

Concluzie

Sony Vaio VPCEH3K1E/W e recomandarea mea de la acest producător însă dacă nu doriți Windows, atunci ar trebuie să vă orientați fie spre Asus fie spre Samsung. Jos am pus un clip cu un model similar din punct de vedere al aspectului:

Te-ar mai putea interesa