Sony Vaio VPCEH2Q1E/B.EE9

Acest laptop Sony Vaio VPCEH2Q1E/B.EE9 e un model mai performant decât VPCEH2D1E/B.EE9 și spun asta pentru că acesta are procesor Core i5 în locul celui Core i3. Dar în rest nu veți găsi vreo diferență între cele două. Deci dacă vă plac jocurile sau doriți un model care să ruleze mai rapid aplicațiile, acest laptop e cel indicat în special că diferența de preț e nesemnificativă. Design-ul e același în relief pe negru, care e unic și îl găsim doar pe modelele mai noi din seria EH. E un model hibrid care îmbină perfect performanțele unui laptop pentru jocuri modest cu un office pentru ca utilizatorul să se bucure de el. Poate fi un bun înlocuitor pentru vechiul media player deoarece acesta are atât ieșirea VGA cât și cea HDMI. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Capac

Specificații tehnice

Are un procesor Intel Core i5-2430M de 2.4 GHz e unul Sandy Bridge cu placă video integrată HD Graphics 3000 și un cache de 3 MB. Ecranul LCD cu tehnologie LED e unul de 1366 cu 768 pixeli la o diagonală de 15.5 inci. Deci puteți să vizionați fără probleme filme la calitate 720p fără placa video dedicată de 1 giga GeForce 410M. Cea dedicată o puteți folosi ori de câte ori vă jucați, doriți să vizionați un filme Full HD sau să aveți o autonomie mică dar performanțe grafice pe măsură. Cu acesta puteți juca cele mai noi jocuri dar nu la detalii maxime deoarece e un model pe 64 de biți.

Capacitatea memoriei RAM e de 4 giga și cea maximă e de 8 giga la 1333 MHz. Hard disk-ul de 640 de giga e unul SATA de 5400 de rotații pe minut. Performanțele plăcii grafice sunt aceleași cu performanțele variantei 310M.

Pe partea de comunicații, porturi și multimedia vine cu cameră web, difuzoare stereo, unitate DVD, cititor de carduri, patru USBuri 2.0, ieșire audio, microfon, port HDMI, VGA, LAN, WLAN și bluetooth.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: procesor bun pentru jocuri dar se putea unul și mai bun, destulă memorie RAM, design elegant, carcasă robustă, Windows 7 pe 64 de biți, autonomia bateriei de 6 celule e undeva la maxim 4 ore.

Minusuri: lipsa portului USB 3.0.

Concluzie

Acest Sony Vaio VPCEH2Q1E/B e recomandarea mea pentru cei care mai ard un joc la sfârșit de săptămână sau care nu sunt gameri înrăiți.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Sony Vaio VPCEH2Q1E/B.EE9”

Comentariile sunt închise.