Sony Vaio VPCEH2J1E/B

Laptopul Sony Vaio VPCEH2J1E/B vine cu procesor i3 bun -2330M- adică din familia Sandy Bridge, 4 giga de RAM și placă video NVIDIA. VPCEH2C1E/W e o posibilă alternativă pe alb la acesta. Acesta e un model din seria EH care după cum vedeți are un design puțin schimbat în special pe capac și în zona de sprijin, iar culoarea nu e chiar neagră ci un fel de carbon. Acest design dă impresia unui laptop robust dar și așa are o carcasă solidă rezistentă la zgârieturi. Poate fi un bun înlocuitor pentru actualul sau vechiul player media deoarece are ieșire HDMI la care puteți conecta fie un monitor fie un televizor Full HD. Prețul bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Deschis
Capac

Specificaţii tehnice

Procesorul e oferit de cel mai bun producător de pe piață – Intel. Aici vorbim despre un Core i3-2330M de 2.2 GHz cu un cache de 3 MB. Ecranul LCD cu iluminare LED are o rezoluție de 1366 cu 76 8pixeli la 15.5 inci. Deci imaginea va fi una clară, colorată și destul de luminoasă. Memoria RAM de 4 giga DDR3 1333 MHz poate fi mărită la 8 cu un cost destul de redus deoarece are un slot liber. Acest upgrade e necesar numai dacă sunteți un gamer înrăit. HDD-ul SATA de 500 de giga are o viteză de 5400 de rotații pe minut deci e destul de bun iar un astfel de hdd îl găsim pe majoritatea laptopurilor scumpe și noi.

Placa video NVIDIA GeForce 410M are o memorie video de 1 giga pe 64 de biți iar performațele sale sunt similare modelului 310M. Vine și cu placă video integrată cu suport HD numită HD Graphics 3000 care e indicată atunci când vizionați filme HD și să beneficiați de o autonomie decentă. Pentru vizionarea filmelor 1080p puteți folosi cea dedicată.

Pe partea de multimedia, porturi și comunicații vine cu unitate DVD, difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web, port HDMI, microfon, patru USBuri 2.0, ieșire audio, port VGA, LAN, WLAN și bluetooth. Acumulatorul Li-Ionare o autonomie de 4 ore în modul office.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e destul de ușor, software licențiat, carcasă rigidă, performanțe ridicate, tastatură numerică, bluetooth

Minusuri: nu are USB 3.0.

Concluzie

Acest Sony Vaio VPCEH2J1E/B e o alegere inteligentă ș spun asta pentru raportul performanțe/preț e foarte bun iar calitate materialelor e una peste medie. Chiar dacă nu e un model prea accesibil, acesta e unul dintre cele mai ieftine modele de 15 de la acest mare producător.

Un comentariu la „Sony Vaio VPCEH2J1E/B”

Lasă un comentariu