Sony Vaio VPCEH2D1E/B.EE9

Acest laptop Sony Vaio VPCEH2D1E/B.EE9 e un model multimedia și face parte din noua seria EH care după cum observați are un design nou chiar și plăcut la atingere. Vine ca alternativă cu i3 la VPCEH2Q1E/B.EE9. Deci pe acesta puteți juca o mulțime de jocuri dar la detalii mici și medii (limitările sunt datorate plăcii grafice pe 64 de biți) dar puteți chiar și viziona filme HD și Full HD fie pe el fie pe un ecran extern (prin VGA sau HDMI). Astfel de modele le veți găsi pe pe culoarea albă, dar pe negru arată pur și simplu bestial. Performanțele sale sunt decente având în vedere procesorul i3 de tip Sandy Bridge, cei 4 giga de RAM și că are două plăci video HD Graphics 3000+NVIDIA 410M. În rest are cam aceleași dotări pe care le puteți vedea și pe oricare alt Vaio. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Deschis
Capac

Specificații tehnice

După cum am precizat mai sus are un model de procesor Core i3 la 2.2 GHz dar din familia Sandy Bridge. Acesta e modelul 2330M care are un cache de 3 MB și placa video HD Graphics 3000. La rezoluția de 1366 cu 768 pixeli a ecranului de 15.5 inci nu prea are rost să vă puneți un film Full HD deoarece nu veți vedea vreo deosebire între el și unul HD. Puteți opta pentru achiziția unui televizor Sony Bravia dacă doriți să folosiți laptopul pe post de media player. Pentru filmele de tip 720p puteți folosi chiar și placa video integrat deoarece are suport HD și vă poate oferi și o autonomie ma mare.

Jocurile mai noi vor rula decent dar cu anumite limită deoarece placa video NVIDIA 410M de 1 giga e un model pe 64 de biți. Dar să nu uităm că are și 4 giga DDR3, memorie care poate fi mărită chiar și la 8 giga. HDD-ul de 320 giga cred că suficient de încăpător iar dacă doriți ceva mai mult spațiu de stocare puteți opta pentru unul extern. Performanțele modelului 410M sunt similare celui 310M.

La capitolele multimedia, porturi și comunicații are o unitate DVD, cititor de carduri, cameră web, difuzoare stereo incorporate, microfon, port HDMI, port VGA, LAN, WLAN, bluetooth, o ieșire audio și patru USB-uri 2.0.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are Windows 7 pe 64 de biți, diverse butoane cu comenzi rapide (VAIO, Assist etc.), design modern cu o carcasă robustă, două plăci video pentru performanțe ridicate dar și o autonomie bună de până la 4 ore.

Minusuri: în locul celor ptru USB-uri 2.0 erau mai bine două 2.0 și unul USB 3.0.

Concluzie

Acest Sony Vaio VPCEH2D1E/B se adresează fanilor acestui mare producător dar și celor care doresc un gadget de calitate la un buget ceva mai mare.

Un comentariu la „Sony Vaio VPCEH2D1E/B.EE9”

  1. Sunt multumit de el pentru acei bani dar cum ziceai si tu ca un usb 3 ar fi fost un eventual plus dar si asa 320 gb sunt suficienti.

Lasă un comentariu