Sony Vaio VPCEH2C1E/W

Laptopul Sony Vaio VPCEH2C1E/W e un model din noua serie EH care vine în culoarea albă. Are o textură interesantă pe capac și zona de sprijin a palmelor care e și plăcută la atingere. O alternativă pe negru e VPCEH2J1E/B. După cum vedeți noua serie vine și cu procesoare Sandy Bridge care au performanțe puțin mai mari dar la temperaturi mai bune. Având în vedere că are o placă video dedicată, aceasta vă dă posibilitatea să jucați multe jocuri 3D dar să și vizionați filme în format Full HD sau 1080p. Deci dacă doriți un laptop elegant pe alb cu performanțe decente de la acest brand, acesta e recomandarea mea. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Capac

Specificații tehnice

Are procesorul Core i3-2330M de 2.2 GHz care face parte din familia Sandy Bridge având un cache de 3 MB și tehnologie 32 nm. Ecranul VAIO LCD cu tehnologie LED vine cu o rezoluție HD+ la o diagonală de 15.5 inci. Pentru un eventual upgrade la memoria RAM trebuie să știți că are două sloturi din care pe unul are 4 giga 1333 MHz.

Are un hard de 5400 RPM cu un spațiu de stocare de 500 de giga. Placa video dedicată e NVIDIA GeForce GT 410M de 512 Mb care are performanțe identice cu modelul 310M, ambele fiind pe 64 de biți. Pentru filme recomand plac video integrată Intel Graphics HD 3000 deoarece are suport HD și oferă o autonomie mare datorită consumului redus de energie.

Pe partea de multimedia are cititor de carduri, unitate DVD, difuzoare stereo și cameră web de 0.3 MP. La capitolele porturi și comunicații vine cu port VGA, patru USBuri 2.0, o ieșire audio, microfon, port HDMI, LAN, WLAN și bluetooth. Acumulatorul Li-Ion oferă o autonomie de circa 4 ore în modelul Office. Are o greutate de 2.7 kilograme și vine cu Windows 7 și tastatură numerică.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată destul de bine, carcasă robustă, procesor nou, 4 giga de RAM, performanțe în jocuri decente (se putea și mai bine), materiale calitative, tastatură plăcută la atingere, multe porturi etc.

Minusuri: nu are port USB de tip 3.0.

Concluzie

Acest Sony Vaio VPCEH2C1E/W se adresează celor care doresc un laptop elegant de tip Premium și dispun de un buget suficient de mare pentru a-l achiziționa. Puteți opta și varianta ratelor fixe fără dobândă dacă nu dispuneți de bani cash, deoarece acesta poate presupune o eventuală investiție.

Te-ar mai putea interesa