Sony Vaio VPCEH1Z1E

Un laptop de tip Premium este acest laptop Sony Vaio VPCEH1Z1E care vine într-o configurație foarte bună și la un preț competitiv. Îl recomand în primul rând pentru că este un produs Sony și după cum știți produsele Sony sunt foarte bune din punct calitativ chiar dacă au un preț puțin mai mare decât concurența. În al doilea rând, pentru că vine cu un design elegant, modern și este unic deci nu-l veți găsi la alte laptopuri. Și în al treilea rând, are o configurație peste așteptări și anume are procesor Sandy Bridge, 6 giga de RAM la 1333 MHz, placă video dedicată cu tehnologie Optimus, unitate Blu-Ray și are instalat sistem de operare Windows 7. Sony Vaio VPCEH1Z1E are un preț bun Vezi prețul special de azi » și vine ca alternativă la modelele de la același producător numite Sony Vaio VPCCA2S1E care vine în mai multe culori și Sony Vaio VPCEH1S1E.

Poze

Deschis
Capac

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Intel Core i5-2410M care are tehnologie 32 nm, frecvență de 2.3 GHz și cache de 3 MB. Ecranul LCD LED VAIO are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli și o diagonală de 15.5 inci. Capacitatea memoriei RAM de 1333 MHz este de 6 giga dispusă 4+2 și care este una de tip DDR3 și poate fi mărită la cel mult 8 giga. Hardul are un spațiul de 640 de giga și o viteză de 5400 RPM.

Intel HD Graphics 3000 este placa video integrată și este cea mai performantă placă video integrată deoarece vine cu procesorul Sandy Bridge. Deci aceasta este setată pe implicit pentru a avea o autonomie bună și este suficient de bună pentru vizionarea de filme HD și Full HD. Pentru jocuri recomand nVIDIA GeForce 410M care are o memorie video de 1 giga pe 64 de biți iar performanțele ei sunt peste modelul 310M.

La capitolele multimedia, porturi și comunicații Sony Vaio VPCEH1Z1E are unitate Blu-Ray, difuzoare stereo, cameră web de 0.3 MP, cititor de carduri, o ieșire audio, mufă RJ-45, port VGA, port HDMI, patru USB-uri 2.0, microfon, Wi-Fi și bluetooth. Are multe butoane utile printre care amintesc: Wireless Switch, Assist, VAIO și WEB.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: acest laptop Sony Vaio VPCEH1Z1E are o greutate de 2.7 kilograme, sistem de operare Windows 7 pe 64 de biți, autonomie de 4 ore, configurație bună, vine cu tastatură numerică și un preț accesibil.

Ca minusuri: nu are port USB 3.0.

Concluzie

Acest laptop Sony Vaio VPCEH1Z1Eeste unul care își merită banii și de aceea îl recomand în special datorită design-ului în relief de pe capac și zona de spriijin a palmelor care îl doar pe modelele mai noi. Așa arată:

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Sony Vaio VPCEH1Z1E”

  1. Click dreapta pe spațiul de lucru (desktop), nVIDIA Control Panel, 3D Settings, Manage 3D Settings, Global Settings și alegi High-Performance Processor.

Comentariile sunt închise.