Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony Vaio VPCEH1M1E/W

Acest laptop Sony Vaio VPCEH1M1E/W este un model de laptop de tip Premium adică vine cu un design elegant și o configurație pe măsura așteptărilor. Mai precis are un procesor Core i3 din familia Sandy Bridge, 4 giga la 1333 MHz, placă video GF 410 + HD Graphics 3000, autonomie destul de bună și Windows 7 licențiat. Deci avem o configurație de nota 10 motiv pentru care acest model se potrivește oricărui gen de persoană, fie că-i plac jocurile, filmele, muzica sau pur și simplu folosește aplicații Office sau de editare 3D. Ca și celelalte modele, și acesta are port HDMi care puteți să-l folosiți pentru vizionarea filmelor Full HD pe un ecran mai mare care poate fi un televizor Sony Bravia sau poate un monitor. Are un preț bun Vezi prețul special de azi, care cred că este un preț acceptabil pentru ce oferă și cum arată.

Alternative mai ieftine la acest model ar putea fi un VPCEH1E1E care are o configurație aproape identică sau un VPCYB2M1E/S care oferă o autonomie peste medie și este ceva mai mic. Acest model vine în două culori, negru (VPCEH1M1E/B) și alb. Design-ul nu diferă și aici mă refer la capacul și zona de sprijin a palmelor care sunt texturate ca și mingea de golf. Acesta este un design aerodinamic și unic, deoarece nu am văzut la un alt producător acest lucru.

Poze

Întredeschis

Tastatura

Specificaţii tehnice

VPCEH1M1E/W este dotat cu un Core i3 model 2310M care are o frecvență de 2.1 GHz, cache de 3 MB și tehnologie 32 nm. Are un ecran de tip VAIO care are o diagonală de 15.5 inci și o rezoluție HD+ de 1366 cu 768 pixeli. Cei 4 giga de RAM DDR3 cred că sunt suficienți deoarece au o frecvență de 1333 MHz, iar 8 giga cred că ar fi inutili. Hardul Serial ATA de 500 de giga este unul silențios având o viteză de rotație de 5400.

Placa video HD Graphics model 3000 de pe procesor este o placă video recent apărută, mai precis odată cu procesoarele Sandy Bridge. Aceasta poate reda chiar și filmele Full HD și unele jocuri. Dar pentru jocuri recomanda nVIDIA GeForce 410M care are o memorie video de 1 giga pe 64 de biți. Aceasta este mai performantă decât 310M și deci s-ar putea să vedem cât de curând și pe alte laptopuri.

Pe partea de multimedia un astfel de laptop Sony Vaio VPCEH1M1E/W are unitate DVD, cititor de carduri, difuzoare stereo și cameră web de 0.3 MP. La capitolele porturi are o ieșire audio, microfon, patru USB-uri 2.0, port HDMI, port VGA, mufă RJ-45, bluetooth și Wi-Fi. Deci este destul de dotat mai la toate capitolele.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are sistem de operare Windows 7 licențiat, tastatură numerică, cântărește doar 2.7 kilograme, autonomie de 4 ore și jumătate, configurație destul de bună, ecran superb, tastatură ergonomică și plăcută la atingere.

Ca minusuri: nu este chiar ieftin, dar prețul este justificat.

Concluzie

Acest VPCEH1M1E/W se adresează persoanelor mai bine întărite și care doresc să fie la modă deoarece anii 2010-2011 sunt anii în care piața laptopurilor a înflorit și sunt puțini tineri care nu au un laptop sau netbook. Așa arată:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu