Sony Vaio VPCEH1M1E/B

Acest laptop Sony Vaio VPCEH1M1E/B este un model foarte performant datorită configurației și este un model de tip Premium datorită caracteristicilor speciale. Vine cu procesor i3 Sandy Bridge, 4 giga la 1333 MHz, 410M + HD Graphics 3000 și sistem de operare Windows 7. Acest model mai vine și pe culoarea albă (VPCEH1M1E/W) și ar putea fi o alternativă la acesta în caz că doriți un laptop alb. Configurația este aceeași, doar culoarea diferă. Pe capac putem observa un efect 3D interesant cară dă impresia că este suprafața unei mingi de golf. Nu cred că cei de la Sony au copiat ideea de capac 3D de la Acer care are modelul Happy2. VPCEH1M1E/B are un preț bun Vezi prețul special de azi », deci nu costă foarte mult având în vedere că vine cu o carcasă robustă, configurație decentă și autonomie peste medie. O variantă asemănătoare este VPCEH1L8E/B.

Poze

Deschis
Capac

Specificații tehnice

Procesorul este unul destul de nou și anume Core i3 model 2310M care face parte din familia Sandy Bridge de la Intel. Acesta are un cache de 3 MB, tehnologie 32 nm și o frecvență de 2.1 GHz. Ecranul VAIO este de 15.5 inci la o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli. Acesta este unul LCD LED pentru o claritatea mai bună a imaginilor.

Capacitatea memoriei RAM este de 4 giga la o frecvență de 1333 MHz, care poate fi mărită cu un cost mic deoarece are un slot liber. Cei 500 de giga ai hardului SATA sunt suficienți pentru stocarea de fișiere de tip media. Are o placă video HD Graphics 3000 și una dedicată 410M. Cea integrată o puteți folosi ori de câte ori doriți o autonomie mare. Cea dedicată are o memorie video de 1 giga pe 64 de biți, deci destul de bună pentru jocuri dar să nu credeți că excelează la capitolul jocuri. De exemplu puteți juca un Crysis 2 la detalii medii sau un Shift 2 la detalii superioare.

Pe partea de multimedia, porturi și comunicații Sony Vaio VPCEH1M1E/B vine cu unitate DVD, difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web de 0.3 MP, port HDMI, port VGA, ieșire audio, patru USB-uri 2.0, mufă RJ-45, bluetooth și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: tastatură numerică, butoane utile (WEB , VAIO , Assist și Wireless), autonomie de peste 4 ore, sistem de operare Windows 7 pe 6 de biți, design elegant, carcasă robustă, configurație foarte bună și preț competitiv.

Ca minusuri: nu are USB 3.0 iar placa video putea fi una pe 128 de biți.

Concluzie

Acest laptop Sony Vaio VPCEH1M1E este unul foarte bun în ceea ce privește performanța, dar trebuie să-l apreciem și pentru designul modern și atractiv pe culoarea neagră. Așa arată:

Te-ar mai putea interesa