Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony Vaio VPCEH1L8E/B

Un alt laptop de tip Office de la acest producător ar putea fi acest laptop Sony Vaio VPCEH1L8E/B care vine cu configurație performantă. Aici mă refer la procesor Core i3 Sandy Bridge, cei 4 giga de RAM și multitudinea de porturi utile. Acest procesor face parte din a doua generație, care presupune un plsu de performanță și consum redus de energie. Acestea sunt cunoscute și pentru faptul că se încălzesc mai puțin decât predecesoarele și vin cu plăci video integrate gen HD Graphics 3000 și 2000. Cu o astfel de placă video puteți juca jocuri la detalii ceva mai bune decât la predecesoarele HD Graphics. Acesta este un model ieftin în comparație cu celelalte modele de la acest producător. Are un preț bun Vezi prețul special de azi. Alternative de recomandat sunt VPCEH1M1E/B și VPCEJ1M1E/B.

Poze

Deschis

Capac

Specificații tehnice

Acest VPCEH1L8E/B vine cu un procesor Intel Core i3 model 2310M care are o frecvență de 2.1 GHz, cache de 3 MB și tehnologie 32 nm. Ecranul este unul LCD LED da 15.5 inci care vine cu o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli deci HD+. Memoria RAM este destul de bună deoarece are o frecvență de 1333 MHz și are o capacitate de 4 giga. Spațiul de stocare al hardului e de 500 de giga la 5400 de RPM.

Placa video HD Graphics 3000 vine împreună cu procesorul pentru a oferi un plus de performanță în jocuri dar și în filme, motiv pentru care puteți viziona atât filme HD cât și Full HD. Este mai performantă decât predecesoarea dar tot nu se poate compara cu o placă video dedicată în ceea ce privesc jocurile.

Pe partea de multimedia, porturi și comunicații modelul VPCEH1L8E/B are unitate DVD, cameră web de 0.3 MP, cititor de carduri, difuzoare stereo, ieșire audio, microfon, patru USB-uri 2.0, port HDMI, mufă RJ-45, port VGA, bluetooth și Wi-Fi.

Păreri pro și contra achiziției

VPCEH1L8E/B este un model reușit care oferă o autonomie bună de bună (4 ore și jumătate), vine cu design modern și elegant. Pe lângă sistemul de operare Windows 7, acesta mai bine și cu diverse programe utile oferite de producător. Veți găsi pe acesta și butoane cu comenzi rapide (WEB, VAIO, Assist, Wireless Switch) care pot fi utile uneori. Este destul de greu (2.7 kilograme) pentru un laptop la aceste dimensiuni, dar este un model mai mult pentru uz casnic.

Concluzie

Un Sony Vaio VPCEH1L8E/B ca acesta ar fi cea mai ieftină soluție pentru fanii acestui brand și există câteva variante asemănătoare din punct de vedere al configurației, dar eu recomand pe acesta deoarece are suprafață în relief și nu este una străluciotoare care se zgârie ușor.  Așa arată:

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mahalagiu Aurel

    Ma intereseaza un Leptop SONY VAIO VPCEH1L8E pentru uz personal si nu m-am hotarat.

  • Scorpyo

    Sper că te-am ajutat să faci alegerea corectă cu acesta, cu acel clip postat mai sus ;).

  • Girl

    Dupa ce am utilizat functia quick web access nu mi s-a mai deschis desktopu…cum se poate remedia probleme?….

Lasă un comentariu