Sony Vaio VPCEB4S1E/WI.EE9

Laptopul Sony Vaio VPCEB4S1E/WI.EE9 este un laptop premium de ultimă generaţie care vine la un preţ accesibil, adică are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Unii poate că ar zice că nu e mare lucru, dar acest Vaio este un laptop de lux şi puteţi fi siguri că nimeni nu mai are aşa ceva ori vor fi prea puţini care să şi-l permită.

Poze

Închis
Întredeschis

Specificaţii tehnice

Sony Vaio VPCEB4S1E/WI.EE9 vine cu un procesor Intel i3 modelul 380M şi are un ecran de 15,5 inci de tip Vaio Display şi cu rezoluţia de 1366 pe 768 pixeli. Are instalaţi 4 giga de RAM de tip DDR3 şi mai pot fi instalaţi tot 4 deoarece mai are un slot de memorie liber. Hardul e unul de 500 de giga şi are 5400 rotaţii pe minut şi e pus pe Serial ATA. Trebuie să ştiţi că Sony VPCEB4S1E/WI.EE9 are două plăci video, adică una integrată în procesor care este un Intel HD şi una dedicată care e o ATI 5650 de 1 giga şi pe 128 de biţi. Placa video de la ATI este una de gaming şi jocurile vor merge perfect.

Are unitate DVD, difuzoare stereo cu Dolby home theatre şi webcam, iar ca porturi are USB, PC MCIA, HDMI, VGA, LAN, ieşire audio şi eSATA. Pentru comunicaţii laptopul VPCEB4S1E/WI.EE9 se foloseşte de reţea LAN, bluetooth şi wireless. Bateria este una destul de bună şi ţine undeva până la 3 ore.
Greutatea este una normală, adică de 2,7 kilograme, laptopul are tastatură numerică şi vine cu OS, adică cu Windows 7 Home Premium pe 64 de biţi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: arată bine, preţul de 2.699 lei este unul accesibil pentru cei care vor mai mult, are placă video dedicată specială pentru gaming, placa video integrată asigură o autonomie ridicată, este performant şi are suficientă memorie pentru multe filme şi jocuri.

Ca minusuri: Rezoluţia ecranului putea fi Full HD, iar hardul putea avea 7200 rotaţii pe minut, dar e bine şi aşa.

Concluzie

Acest laptop Sony Vaio VPCEB4S1E/WI.EE9 este un laptop alb, adică un laptop premium, şi este ideal pentru gaming sau pe post de laptop multimedia. Nu este neaparat o fiţă, ci mai repede o necesitate la un preţ accesibil. Autonomia mai ridicată e datorată faptului că vine cu două plăci video, iar cea integrată va funcţiona când nu vă jucaţi. Deci, nu cred că veţi avea probleme cu autonomia.

Te-ar mai putea interesa