Sony Vaio VPCCA4S1E/W.EE9

Dacă vrei un laptop cu adevărat bun cu tastatură iluminată să fie de culoare albă, iar bateria sa să țină mult atunci îți recomand un laptop Sony Vaio VPCCA4S1E/W.EE9. Acest model a apărut de puțin timp în magazinele românești și se recomandă cu detaliile tehnice amintite anterior, dar și cu un preţ bun Vezi prețul special de azi →. Am putea spune că e un ultraportabil datorită ecranului de 14 inci și a greutății mici de 2,4 kilograme.

Poze

Deschis
Capac

Vine în numeroase nuanțe, însă cel mai popular e modelul alb deoarece trebuie să recunoaștem că astfel de laptopuri au devenit tot mai rare și atunci acesta ar putea intra în categoria unicat. Alte culori în care e disponibil acest laptop ar fi verde, roșu și portocaliu.

Specificaţii tehnice

Sony VPCCA4S1E/W.EE9 are un ecran de 14 inci cu o rezoluție HD+ pe care se vor vedea impecabil atât filmele cât și jocurile. Jocurile vor merge deoarece laptopul beneficiază de o placă video cu memorie dedicată adică de o Radeon HD 6470M de la AMD. Nu e pe 128 biți ci doar pe 64 însă se descurcă de minune în jocuri noi.

Vine cu Windows 7 preinstalat și acest lucru înseamnă că nu o să vă bateți capul cu instalarea Windows-ului ori a driverelor. Există unele modele de Vaio care vin cu toate programele de la Sony instalate și acest lucru e cam enervant, însă dacă sunteți un utilizator avansat atunci le puteți dezinstala din Control Panel. Dacă sunteți un începător atunci mai bine le lăsați așa deoarece poate dezinstalați un driver sau ceva de genul și laptopul nu o să funcționeze la parametrii normali.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; fiabilitatea sa e una foarte bună; performanțele îi sunt peste medie datorită procesorului i3-2350M, memoriei de 4GB, dar și altor aspecte cum ar fi placa video dedicată; hardul e foarte încăpător fiind de 640 giga.
Contra: putea avea SSD și un procesor ceva mai bun cum ar fi i5 sau i7.

Concluzie

Sony VPCCA4S1E e un laptop care e foarte bun și îl recomand acelor persoane care vor ceva deosebit. Venind cu Windows o să-l puteți folosi din prima pentru a naviga pe Internet. Nu e tocmai un laptop de jocuri și de aceea ar fi de recomandat să-l folosiți mai mult pentru sarcini office și multimedia. Alături e un video preview la un model foarte similar și se poate vedea cât de bine arată un Vaio.

Lasă un comentariu