Sony Vaio VPCCA3S1E/W.EE9

Acest laptop Sony Vaio VPCCA3S1E/W.EE9 e un laptop din noua seria C care vine în mai multe culori iar una dintre ele e alb. Dacă vă plac mai mult cele colorate VPCCA2S1E e cea mai bună alegere în special că vine pe roşu, portacliu, verde dar şi pe alb. Din punct de vedere al designului, e un notebook reuşit pe alb. Performanţele sale pot fi comparate cu cele ale unui model Office deoarece are procesor i3 şi placă video dedicată de 512 MB. În rest are cam toate porturile necesare chiar şi USB 3.0 dar şi cele mai utilizate tehnologii de comunicaţii WLAN şi bluetooth. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Capac

Specificații tehnice

Procesorul Core i5 de 2.2 GHz e unul 2330M Sandy Bridge şi are o placă grafică Intel HD Graphics 3000 integrată în acesta. Ecranul de 14 inci e unul LCD cu iluminare LED şi are o rezoluţie HD+ deci puteţi viziona fără probleme filme de tip 720p la un contrast ridicat. Imaginea va fi una destul de bună având în vedere rezoluţia şi dimeniunea ecranului. Memorie RAM 1333 MHz de tip DDR3 4 giga poate fi mărită la 8 deoarece are un slot liber.

HDDul de 500 giga e unul Serial ATA de 5400 de rotaţii pe minut. Placa grafică AMD Radeon HD 6470M e un model pe 64 de biţi şi are o memorie video de 512 MB, suficientă pentru a juca câteva jocuri 3D gen NFS, FIFA, Starcraft 2 etc. După cum observaţi în clipul Youtube postat mai jos, poate face faţă şi altor jocuri:

Pe capitolele multimedia, porturi şi comunicaţii vine cu unitate DVD, cameră web de 1.3 MP, cititor de carduri, difuzoare stereo incorporate, port VGA, LAN pentru reţea sau internet (RDS), WLAN, USB 3.0, trei USBuri 2.0 pentru diverse periferice, o ieşire audio pentru sistemul audio sau căşti, tehnologie pentru sunet Dolby Home Theater v4, bluetooth, microfon şi port HDMI.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cântăreşte doar 2.4 kilograme, tastatură iluminată, autonomie mare (peste 6 ore în mod Office), diverse butoane cu comenzi rapide, Windows 7 pe 64 de biţi şi cameră web cu senzor Exmor (poate filma şi fotografia în condiţii de luminozitate scăzută).

Minusuri: nu are procesor i5.

Concluzie

Acest Sony Vaio VPCCA3S1E/W e un model performant dar nu e un model pentru pasionaţii de jocuri. Mai jos am pus un clip în care puteţi să vedeţi un model similar dar care arată la fel:

Te-ar mai putea interesa