Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony Vaio VPCCA3S1E/R

Laptopul Sony Vaio VPCCA3S1E/R îl recomanda acelor persoane care vor un laptop după personalitatea lor unică şi poate puţin extravagantă. Vă asigur că acest laptop nu e puţin extravagant, ci foarte deoarece e roşu, vine cu tastatură iluminată, cameră web HD şi multe alte dotări pe care laptopurile muritorilor de rând nu le au. Extravaganţa şi calitatea premium a notebook-ului se vede în prețul său. Are un preț bun Vezi prețul special de azi. Costă cam mult (pentru cei cu bani puţini), dar dai un ban şi stai în faţă.

Poze

Tastatura

Din lateral

Specificații tehnice

Laptopul Sony VPCCA3S1E/R este un laptop cu portabilitate crescută datorată ecranului mic de 14 inci şi procesorului Intel Sandy bridge care consumă puţin din baterie. Procesorul i3 cu care e dotat calculatorul din acest review are şi o placă video cu capabilităţi HD şi despre ecranul laptopului trebuie ştiut că nu poate aişa conţinut FullHD fără pirderi deoarece rezoluţia e de 1366 pe 768 puncte.

Dacă sunteţi o persoană care descărcaţi multe de pe internet atunci trebuie să ştiţi că are un hard foarte încăpător de 500 de giga. Iar pe partea de RAMi stă bine deoarece are în stoc 4 giga.

Placa video dedicată e un model HD 6470M de 512 mega pe 64 de biţi care e capabilă de redat filme Blu-ray dar nu este una specială pentru maniacii de jocuri. Ştiu că filmele FullHD nu vor putea fi afişate pe ecran la calitate maximă dar prin intermediul HDMI-ului puteţi conecta un ecran extern.

Stă foarte bine pe partea de multimedia deoarece sunetul e de cea mia bună calitate având tehnologie Dolby Home Theater v4, cameră web de tip HD, USB 3.0 şi nu putea lips bluetooth-ul.

Ca nişte caracteristici speciale laptopul are su două kilograme jumătate, e foarte portabil, bateria ţine peste 3 ore, iar tastatura iluminată îi dă un plus de rafinament.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu Windows 7 preinstalat în variantă pe 64 biţi, arată foarte bine , culoarea e unică, autonomia bateriei e bună, performanţele sunt şi ele bune pentru un laptop office, camera web funcţionează în situaţii de iluminare slabă, sunetul e foarte bun datorită tehnologiei Dolby şi vine cu multe porturi.
Contra: nu are SSD, procesorul nu e i7, placa video nu e (specială) pentru jocuri, iar ecranul nu are rezoluţie de 1920 pe 1080.

Concluzie

Dacă vrei un laptop care să îţi scoată în evidenţă personalitatea sau care să ţi se potrivească atunci laptopul de faţă e cel mai bun şi preţul nu e chiar aşa de mare. (Îţi recomand să te uiţi si la clipul de alături pentru mai multe informaţii.)

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu