Sony Vaio VPCCA3S1E/D.EE9

Pentru toţi pasionaţii de gadgeturi de calitate şi care vor numai branduir de renume le recomand un laptop Sony Vaio VPCCA3S1E/D.EE9 care e destul de asemănător cu VPCCA3S1E/G. Nu e un laptop de jocuri ci e unul pentru birou deoarece are performanţe office asigurate de procesorul i3, cei 4 giga RAM şi placa video dedicată. Fiind un Vaio normal că autonomia bateriei este impresionată şi asta nu numai datorită Sony, ci Intel şi AMD prin procesorul, respectiv placa video care consumă puţină energie electrică. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». E pe măsura designului şi calităţii materialelor folosite (sunt de cea mai bună calitate.).

Poze

Pe Orange
Din lateral

Specificații tehnice

Sony Vaio VPCCA3S1E/D.EE9 este dotat cu cel mai nou i3 şi asta presupune că nu consumă mult din baterie şi are suport nativ HD datorită plăcii video integrate în cip care este un Intel HD.
Ecranul e de 14 inci şi are doar o rezoluţie HD, da nimeni nu vă opreşte să vizionaţi filme HD pe ecranu lui sau pe un ecran extern care suportă 1080p. Şi ecranul consumă puţină energie datorită tehnologiei cu care e construit – LCD LED.
Stă foarte bine pe partea de memorie deoarece suportă maxim 8 giga şi are 4 GB RAM instalaţi având un slot liber dacă vreţi să-i faceţi un upgrade la memorie.
Hardul e de 5400 rotaţii pe minut şi are 500GO fiind o capacitate mai mult decât suficientă pentru orice pasionat de filme care vrea să-şi facă o colecţie pe hdd.
Chiar dacă placa dedicată AMD HD 6470M are doar 512 mega şi 64 biţi trebuie să ştiţi că puteţi juca jocuri de genul Mafia 2 sau Crysis 2 la detalii… decente.

La capitolul multimedia stă foarte bine deoarece are unitate DVD, cameră web HD cu tehnologie Exmor şi difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Home Theater v4. Are chiar şi USB 3.0, iar având în vedere că este un laptop office-business e normal să aibă şi bluetooth.
Vine cu sistem de operare instalat (Windows 7 Home premium pe 64 bit) şi cu un pachet de software de la Sony.

Păreri pro şi contra

Pro: totul la el e de cea mai bună calitate şi are până chiar şi tastatură iluminată, cameră cu tehnologie Exmor, sunet de foarte bună calitate (chiar dacă are doar două difuzoare).
Contra: ecranul are o diagonală de doar 14 inci (asta înseamnă portabilitatea şi efectele ei), iar performanţele nu sunt prea strălucite deoarece nu are procesor i7 şi nici placă video pe 128 de biţi (pentru gaming).

Concluzie

Acest Sony VPCCA3S1E/D.EE9 este unul dintre cele mai portabile notebook-uri ale momentului şi e destinat exclusiv celor care vor un laptop de cea mai bună calitate cu tastatură iluminată, autonomie mare şi alte dotări extravagante.
Alături e şi un video preview deoarece sunt conştient că doriţi să vedeţi cum arată iar din acest mic review nu vă prea daţi seama.

Te-ar mai putea interesa