Sony Vaio VPCCA2S1E

Un laptop în culorile primăverii este acest laptop Sony Vaio VPCCA2S1E/W care vine mai precis în cinci culori vii: alb (VPCCA2S1E/W), portocaliu (VPCCA2S1E/D), verde (VPCCA2S1E/G), roșu (VPCCA2S1E/R) și roz. La acest magazin sunt doar trei culori din cele patru, mai puțin pe roz. Oricum sunt puțini care își cumpără un laptop sau netbook pe roz. Dacă ar fi să aleg pentru mine unul dintre cele trei, probabil l-aș alege pe cel portocaliu. Pe lângă faptul că acest laptop Sony Vaio VPCCA2S1E/D arată destul de bine un astfel de laptop, configurație este și ea pe măsură și nu diferă de la o culoare la alta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar alternative mai performante la acest model ar fi Sony Vaio VPCEH1S1E sau Sony Vaio VPCEH1Z1E.

Poze

Pe verde
Pe alb
Pe portocaliu

Specificații tehnice

Sony Vaio VPCCA2S1E/W are un procesor destul de performant din familia Sandy Bridge şi anume modeleul i3-2310M care are o frecvenţă de 2.2 GHz, tehnologie 32 nm şi cache de 3 MB. Ecranul de 14 inci are o rezoluţie HD+ 1366 cu 768 pixeli. Acesta este unul LCD cu tehnologie LED pentru o claritate mai bună a imaginilor şi un consum redus de energie. Cei 4 giga de tip DDR3 cred că sunt suficienţi deoarece au o frecvenţă de 1333 MHz, iar dacă nu puteţi upgradata până la 8 giga. Hard disk-ul de 500 de giga care are o viteză de 5400 de rotaţii pe minut este unul destul de performant şi silenţios.

Intel HD Graphics 3000 este placa video integrată în procesor este cea mai bună din categoria sa deoarece face faţă atât filmelor Full HD cât şi jocurilor mai noi dar nu la şi ştie ce detalii. Pentru jocuri mai bine folosiţi cea dedicată AMD Radeon HD 6470M care are o memorie video de 1 giga pe 64 de biţi. Să nu vă înşelaţi de faptul este pe 64 de biţi deoarece şi aceasta este cea mai bună din categoria sa fiind chiar mai bună decât un model GT 120M care e pe 128 de biţi. Mai jos am pus un clip Youtube în care rulează un joc recent apărut, iar pentru a vedea cât de bine să mişcă placa video setaţi clipul pe calitate HD.

La capitolele multimedia, porturi şi comunicaţii un astfel de laptop Sony Vaio VPCCA2S1E/R vine cu cititor de carduri, tehnologie Dolby Home Theater v3, unitate DVD, difuzoare stereo incorporate, cameră web de 1.3 MP, mufă RJ-45 pentru reţea şi internet, un USB 3.0, port HDMI, microfon, trei USB-uri 2.0, ieşire audio, port VGA, bluetooth şi Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Sony Vaio VPCCA2S1E cântăreşte doar 2.4 kilograme, tastatură iluminată, vine în patru culori interesante, sistem de operare Windows 7 pe 64 de biţi, configuraţie foarte bună. USB 3.0 şi vine cu multe programe utile (Office 2010 Starter, VAIO Gate, PMB VAIO Edition, VAIO Care, VAIO Smart network, VAIO Update şi VAIO Transfer Support).

Ca minusuri: placa video pute fi ceva mai bună dar şi aşa este suficient de performantă.

Concluzie

Acest laptop Sony Vaio VPCCA2S1E/G este unul cu adevărat Premium, datorită aspectului elegant şi a configuraţiei peste aşteptări. Este un model ce-l recomand deoarece are toate dotările necesare şi preţul nu este chiar aşa de mare. Așa arată pe portocaliu:

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Sony Vaio VPCCA2S1E”

  1. Nu de mult am de achizitionat un astfel de laptop si sunt nemultumit ca nu vede bine deloc camera nu e un suport de drivere cum e cel de la dell ,sa fie o ordine sa precizeze ordinea in care se pun driverele,in device apare totu ok dar nu merg utilitatile cum ar fi fn volum si fn lumina.

  2. Am si eu un astfel de leptop(de 2 luni) si tot asa cum a precizat baiatul de mai sus,o singura problema ar fi camera web,in rest totul e ok,a meritat banii,cat despre jocuri ruleaza perfect…ce pot sa va mai spun…atata tot:D

Comentariile sunt închise.