Sony Vaio VPC-SB1A9E/B

Un laptop de tip business de la Sony cu performanțe impresionate este acest laptop Sony Vaio VPC-SB1A9E/B. Ar putea fi și un laptop pentru gaming avansat datorită memoriei RAM de 8 giga, plăcii video pe 128 de biți și a procesorului de ultimă generație. Ar mai fi și alte caracteristici interesante cum ar fi hard diskul de tip SSD care presupune o viteză mult mai mare decât unul Serial ATA 2, timp de acces de numai 0,1 ms, poate fi operat la temperaturi foarte scăzute, rezistent la șocuri și este extrem de silențios. Vine ca o alternativă mult mai performantă la modelul Sony Vaio VPC-SB1V9E/B.

Apoi ar mai fi cititorul de amprentă,portul USB 3.0, ecran cu diverse protecții și tastatura iluminată. Cu ajutorul USB-ului 3.0 puteți transfera de exemplu un film Blu-Ray în mai puțin de 1 minut. Sony Vaio VPC-SB1A9E/B are un preț bun Vezi prețul special de azi » și pentru un așa preț puteți avea cel mai performant media, mai bine zis un home theater portabil. Design-ul este unul extrem de reușit, materialele din care este realizată carcasa sunt foarte bune, aluminiu și magneziu. Placa video AMD Radeon HD 6630M este una recent apărută dar este mai bună decât cunoscuta 5650, deci puteți juca orice joc la detalii maxime.

Poze

laptop Sony Vaio VPC SB1V9E B 3
Capac
laptop Sony Vaio VPC SB1V9E B 4
Din lateral

Specificaţii tehnice

Are un procesor din familia Sandy Bridge model Core i7-2620M care are o frecvență de 2,7 GHz, cache de 4 MB și tehnologie 32 nm. Display-ul LCD VAIO Display Plus (senzor lumină, protecție împotriva reflexiei luminii și protecție împotriva zgârieturilor) cu tehnologie LED are diagonală de 13,3 inci și o rezoluție maximă de 1366 cu 768 pixeli. Capacitatea memoriei RAM de tip DDR3 este de 8 giga la o frecvență de 1333 MHz, care este dispusă pe ambele sloturi. Hard disk-ul de tip SSD are un spațiu de stocare de 128 de giga. Pentru mai mulți giga se poate opta pentru un hard extern cu interfață usb.

Placa video integrată Intel HD Graphics 3000 este una destul de performantă, fiind cea mai bună din categoria sa având suport HD pentru filme și oferă o autonomie de lucru mult superioară. Placa video AMD HD 6630M are o memorie video de 1 giga pe 128 de biți cu care puteți juca orice joc la texturi maxime. Pe partea de multimedia, porturi și comunicații Sony Vaio VPC-SB1A9E/B are unitate Blu-Ray Combo, difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web de 1,3 MP, port VGA, două USB-uri 2.0, rețea RJ-45, un USB 3.0, port HDMI, bluetooth și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: bateria Li-Po de 6 celule oferă o autonomie de peste 7 ore, cântărește doar 1,7 kilograme, nu are tastatură numerică dar are una iluminată, cititor de amprente, WWAN Gobi 2000, sistem de operare Windows 7 pe 64 de biți, carcasă foarte solidă, configurație de gaming și are cele mai bune tehnologii mobile.

Ca minusuri: este destul de scump.

Concluzie

Acest laptop Sony Vaio VPC-SB1A9E/B se adresează celor cu mulți bani și care își doresc un laptop de ultimă generație. Acesta poate fi achiziționat și în rate fixe fără dobândă. Sunt suficiente motive pentru care merită recomandat dar putea fi ceva mai ieftin.

Te-ar mai putea interesa