Sony Vaio VPC-F13L8E/H, laptop cu i5-480M

Un laptop Premium de la Sony este acest laptop Sony Vaio VPC-F13L8E/H care vine cu procesor i5-480M, 4 giga de RAM, placă video GT 425M, unitate Blu-Ray și ecran de 16,4 inci. Design-ul este unul foarte reușit după cum vedeți în pozele de mai de jos, iar zone de sprijin pentru palme este în relief deci ceva mai plăcută la atingere. Placa video are o memorie video de 1 giga pe 128 de biți și puteți juca mai toate jocurile pe acesta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și care cred că este unul destul de acceptabil având în vedere că mai are ș un port USB 3.0 cu care puteți transfera un film Blu-Ray în mai uțin de un minut.

Poze

Tastatură
Capac

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Intel Core i5 model 480M care are o frecvență de 2,6 GHz, cache de 3MB și tehnologie 32 nm. Ecranul este unul LCD VAIO cu LED care are o diagonală de 16,4 și o rezoluție 1920 cu 1080 pixeli adică Full HD. Capacitatea memoriei RAM de tip DDR3 este de 4 giga la 1066 MHz iar aceasta poate fi upgradată până la o capacitate de 8 giga cu o investiție minimă deoarece doar un slot este ocupat. Hard-ul are un spațiu de stocare de 640 de giga la 5400 de rotații pe minut. Placa video dedicată nVIDIA GeForce GT 425M are o memorie video de 1 giga pe 128 de biți. Aceasta poate rula orice joc la detalii maxime, dar pentru a avea o autonomia mai bună puteți folosi pe cea integrată Intel HD Graphics. La capitolele multimedia, porturi și comunicații Sony Vaio VPC-F13L8E/H are unitate Blu-Ray Combo, difuzoare stereo, cameră web de 0.3 MP, cititor de carduri, tehnologie Dolby Home Theater, port HDMI, Firewire, port VGA, rețea RJ-45, ieșire audio, ESATA, microfon, PCMCIA, două USB-uri 3.0, bluetooth și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: sistem de operare Windows 7 pe 64 biți, cântărește doar 3 kilograme, tastatură numerică, design interesant într-o combinație de culori, setare automată a luminozității, autonomie de lucru de până la 3 ore și vine cu diverse butoane cu comenzi rapide (dezactivare afișaj, VAIO, Assist, S1, AV). Ca minusuri: putea fi mai ieftin.

Concluzie

Acest laptop Sony Vaio VPC-F13L8E/H este unul de ultimă generație motiv pentru care are un așa preț dar raportul performanță/preț este unul foarte bun. Deci este un model de recomandat celor care au un buget generos.

Te-ar mai putea interesa