≡ Meniu

Sony Vaio VPC-EB3S1E/BQ

Sony Vaio VPC-EB3S1E/BQ este un laptop performant cu procesor Intel Core i5, 4 giga de RAM, hard de 500 de giga, placă video ATI 5650 şi Windows 7 instalat. Preţul lui este potrivit pentru o asemenea configuraţie, care îl situează în categoria laptopurilor de jocuri. Trebuie să luam în considerare şi designul exterior foarte reuşit, după cum vedeţi în pozele de mai jos. Vaio este modelul meu preferat, iar Sony este brandul meu preferat, recunosc că este unul scump, dar calitatea lor este pe măsură.

Poze

Deschis 1

Capac

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Preţ

După cum am scris anterior, preţul de 3.500 lei este unul corect, datorită configuraţiei foarte bune, fiind disponibil. Acest laptop Sony Vaio VPC-EB3S1E/BQ oferă un procesor Intel Core i5-460M la o frecvenţă de 2.530 MHz, un ecran LED de 15.5 inci, 4 giga RAM DDR3, HDD de 500 giga, placă video ATI Mobility Radeon 5650 de 1 giga, cititor de carduri, webcam de 0.3 megapixeli, difuzoare stereo, multe porturi (ESATA, PCMCIA, USB 2.0, HDMI, VGA, etc.), Wi-Fi, bluetooth, şi altele

Deci are destul de multe pentru un asemenea preţ.

Nota 10

Nu puteam să-i dau mai puţin pentru că unui astfel de laptop nu-i lipseşte nimic, deci are de toate… procesor foarte bun, ce să mai zic de placa video… este de 3 ori mai bună ca o placă 5470 tot de la ATI, Windows 7 cu licenţă ş.a.m.d. Cu siguranţă nu oricine îşi poate permite un asemenea laptop, datorită preţului.

Acest notebook Sony Vaio VPC-EB3S1E/BQ şi Sony Vaio F VPC-F13M1E/H sunt probabil cele mai ieftine din categoria lor (performanţă), şi le recomand celor care au produse de la acest brand şi vor să-ţi mărească gama de produse, dar şi celor care vor un laptop pentru jocuri foarte bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu