Sony Vaio VPC-EA4S1E/L

Dacă te interesează un laptop albastru atunci ar trebui să iei în considerare acest laptop Sony Vaio VPC-EA4S1E/L care vine ca o alternativă la VPC-EA4S1E/W care e alb sau poate la VPC-EA4S1E/G care e pe verde. Are un preț bun Vezi prețul special de azi → şi eu zic că ar trebui să-l iei în considerare dacă vrei un laptop nou şi foarte asemănător cu un Mac. (Foarte asemănător din punctul de vedere al calităţii, dar la un preţ mai accesibil.)

Poze

Albastru
Albastru

Specificaţii tehnice

Sony Vaio VPC-EA4S1E/L este un laptop cu stil de la Sony şi are procesor i3 de tip 380M. Ecranul este unul de 14 inci şi are o rezoluţie HD de 1366 pe 768 pixeli. Tehnologia cu care e realizat ecranul este LCD LED şi aceasta va face culorile mai vii şi luminozitatea mai mare, dar şi consumul de energie va fi mai mic. Are instalaţi 4 giga de RAM de tip DDR3 şi suportă maxim 8 giga de tip DDR3 la frecvenţa de 1066 megaherţi. Hardul este unul de 320 de giga şi are o viteză de rotaţie de 5400 rotaţii pe minut şi are un hard de tip Serial ATA. Pe partea de grafică are două plăci video din care una este integrată în procesor şi cealaltă este una dedicată. Cea dedicată este de la ATI şi are 512 mega fiind vorba de un 5470 care o placă video HD.

Pe partea de multimedia are unitate DVD, difuzoare stereo cu tehnologia Dolby Home Theater v3, cititor de carduri şi cameră web. Ca porturi are USB, PC MCIA, HDMI, VGS, ieşire audio, eSATA şi LAN. Iar pentru comunicaţii se foloseşte de reţeaua 10/100/1000 care e LAN, bluetooth şi wireless-ul care e b/g/n. Deoarece este un Vaio trebuie să ştiţi că greutatea este una mai mică. adică de 2,3 kilograme. Din păcate asta e şi un dezavantaj deoarece nu are tastatură numerică, dar cui îi şi trebuie aşa ceva? Are Windows 7 Home Premium pe 64 de bit, dar poate e mai bine să-i băgaţi Ultimate.

Păreri pro şi contra

Pro: VPC-EA4S1E/L este un Vaio, autonomia este foarte bună, arată bine, este performant

Contra: costă cam mult. Eu zi că 2700 și ceva lei este un preţ corect având în vedere că Mac-urile costă mult mai mult. Dar, Mac-urile sunt mai mult pentru profesionişti care au de unde.

Concluzie

Laptopul Sony Vaio VPC-EA4S1E/L este pentru persoanele care vor un laptop de firmă sau de fiţe care să fie performant, de calitate şi portabil.

Lasă un comentariu