Sony Vaio VPC-EA3L1E/W

În acest review, voi scrie despre acest laptop Sony Vaio VPC-EA3L1E/W, care este cel mai ieftin notebook alb. Preţul acestuia este undeva la 2,800 de lei. Calitatea produsului este ireproşabilă, motiv pentru care performanţele lui sunt foarte ridicate datorită procesorului i3 de tipul 370M, a celor 3 giga de RAM, a hardului de jumătate de tera, a plăcii dedicate de la ATI şi a sistemului de operare Windows 7 care este preinstalat. O alternativă foarte ieftină la acest model pe care-l şi recomand e Sony Vaio VPC-EB4J1E/WI. Pentru faptul că este alb, trebuie să ai mai multă grijă de el deoarece zgărieturi pe acesta sunt mai evidente decât unul negru.

Poze

review Laptop Sony Vaio alb VPC EA3L1E W 4
Închis
review Laptop Sony Vaio alb VPC EA3L1E W 1
Întredeschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri, are un procesor foarte bun de la Intel (i3-370M la o frecvenţă de 2.4GHz), 3GB de rami DDR3, hard de 500 giga, placă video dedicată 5470 de la ATI (este mai bună decât GeForce 310M datorită faptului că suportă DX11 şi are PixelShader versiunea 5), HDMI, VGA, ecran de 14 inci,  Windows 7 Home Premium şi este alb.

[youtube 3T0TE3NB4Ck]

Ca minusuri, nu are tastatură numerică, autonomia putea fi ceva mai mare, iar hardul putea avea 7200RPM.

Concluzie

Deci este un laptop foarte bun şi datorită sistemului de închidere Kensington Lock, sistemului de sunet surround 5.1. Pe lângă Windows-ul pe 64 de biţi mai are şi are o grămadă de programe utile instalate cum ar fi Microsoft Office Starter 2010, Antivirus McAfee, Media Gallery, Norton Online BackUp, VAIO Smart network etc.

Acest laptop de la Sony Vaio numit VPC-EA3L1E/W este unul foarte reuşit din toate punctele de vedere (design alb, preţ accesibil, performanţă ridicată), deci este un laptop de recomandat pentru că poate fi şi un laptop pentru jocuri datorită plăcii grafice dedicate de 512 MB de la ATI.

Te-ar mai putea interesa