Sony Vaio SVT1312V1ES.EE9, ultrabook alb la ofertă

Actualizare: Acest Sony Vaio T13 face parte din oferta „cadou o consolă Sony PS3 pentru fiecare laptop Sony Vaio din promoție” prin care se oferă cadou o Sony PlayStation 3 Slim & Lite și un joc F1 Race Stars pentru PS3.

Oferta a expirat. Actualizare 1.04.2013: Acest Sony Vaio SVT1312V1ES.EE9 face parte din oferta Cadou smartphone Xperia Dual SIM la ultrabook-urile din promoție. E disponibil un resigilat SVT1312V1ES.EE9 cu reducere 600 lei, deci costă 4199 lei. Produsul e în stare perfectă.

Articolul din 20.11.2012
Ultrabookul Sony Vaio SVT1312V1ES.EE9 e unul dintre ultrabookurile cu touch screen și bineînțeles cu Windows 8. Având în vedere noul sistem de operare Windows cu interfața similară cu cea de la Windows Phone, de pe telefoane și tablete, era normal ca noile laptopuri să vină cu ecran tactil. Altfel acea interfață era inutilă deoarece necesită o altfel de interacțiune. Configurația sa e una cu Core i5 de 1.8 GHz, 4GB, SSD. Carcasa sa are un finisaj metalic pe argintiu. Având în vedere că face din seria T, ecranul său e unul de 13.3 inci deci nu e foarte mare. Acest aspect presupune și o greutate mai redusă. SVT1312V1ES are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Portabil
Portabil
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Având în vedere că e un ultrabookul și e de 13 inci, procesorul e unul cu frecvență mai scăzută deoarece și bateria sa e una mică. E vorba de un Core i5-3217U care oferă o viteză de procesare decentă pentru un utilizator obișnuit. Ecranul de 13.3 inci e unul lucios însă imaginea e clară datorită iluminării LED. Bineînțeles puteți interacționa cu noua interfață fără a mai avea nevoie de mouse sau touchpad.

Multitaskingul e excelent cu cei 4GB la 1600MHz iar spațiul de stocare e asigurat de un SDD de 128GB. Acest hdd e rezistent la șocuri în cazul în care îl scăpați și aveți informații sau fișiere importante pe acesta. Cei 128GB ai SSD-ului sunt ideali pentru sistemul de operare și aplicațiile ce trebuie instalate ulterior deoarece vor porni mult mai rapid. Nu e alegere perfectă dacă vă gândiți să jucați jocuri 3D deoarece are o placă video Intel HD 4000. Acesta poate rula jocuri 2D, 3D mai vechi și chiar și filme 720p/1080p.

Dotările sale sunt decente având în vedere că are 1.9 cm grosime: difuzoare stereo integrate, cameră web de 1MP, card reader, un USB 3.0, un USB 2.0, HDMI, VGA, LAN, WLAN și bluetooth. Deci puteți să vă transferați datele de pe telefon pe laptop și invers fără a avea nevoie de un cablu, iar dacă nu aveți un router wireless, e cazul să vă luați unul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un ecran tactil destul de util (în general pentru utilizarea interfeței), are o configurație decentă, vine cu SSD și un design elegant.

Minusuri: nu e accesibil.

Concluzie

Acest Sony Vaio SVT1312V1ES e o alegere decentă, însă există alți producători oferă modele mai ieftine. Iar o alternativă ar putea fi un Asus VivoBook fie X202 fie S400 (în funcție de ecranul dorit). Jos am pus o prezentarea a unui model similar:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony Vaio SVT1312V1ES.EE9, ultrabook alb la ofertă”

  1. Eu il detin, l-am luat cand a scazut pretul si sunt foarte multumit de el. Pretul e bun, iar calitatea materialelor folosite in constructia sa e excelenta. Se vede de la distanta ca e vorba despre un laptop premium.

Comentariile sunt închise.