Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony Vaio SVT1312M1ES.EE9, ultrabook cu touch screen

Actualizare: Sony Vaio SVT1312M1ES.EE9 are acum un preț de 3499 lei, fiind cu 500 lei mai ieftin. De banii economisiți puteți lua un ruter D-Link DIR-600

Articolul din 21.11.2012
Acest ultrabookul Sony Vaio SVT1312M1ES.EE9 vine ca o alternativă la modelul cu ramă gri dar nu veți găsi alte diferențe la partea de design sau configurație. Având în vedere că e un ultrabook, dimensiunile sunt reduse (e subțire) iar configurația e pe măsură. Dacă nu știți prea multe despre noile modele din seria T de 13 inci, acestea vin cu ecran tactil care poate fi de folos pentru noua interfață a Windowsului. E vorba de Windows 8 iar dacă nu știți prea multe despre cele două, am postat jos un clip cu prezentarea lor. Eu zic că merită în special că are SSD și Core i3, dar dacă nu sunteți fan Sony, existe Asus Vivobook S400. SVT1312M1ES are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Deschis

Portabil

Specificații tehnice

Core i3-3217U de 1.8 GHz e destul de performant dar și eficient în același timp deoarece e un Ivy Bridge cu frecvență scăzută. Acest aspect face ca bateria să ofere mai multe ore de funcționare chiar dacă bateria nu are multe celule. Ecranul acestuia e de 13 inci că doar e un T13 iar rezoluția e una HD+. Pentru a interacționa mai bine cu interfața Windowsului 8.

Capacitatea memoriei RAM e de 4 GB la 1600 MHz și poate fi mărită la 8GB  dar nu văd de ce ați face acest upgrade deoarece nu e un laptop multimedia. Mediile de stocare sunt foarte bune și spun asta deoarece are atât un SSD cât și un STA de 500GB. Mai precis, e un SSD de 32 GB ideal pentru Windows și aplicații și cel SATA e ideal pentru stocare de fișiere media. Chiar dacă nu are placă video dedicată, poate reda filme 720p/1080p. La capitolele multimedia și porturi vine cu HDMI, difuzoare stereo, cameră web, USBuri, etc.

Tehnologiile wireless sunt cele obișnuite pentru astfel de laptopuri: WLAN și bluetooth. Vine cu o baterie destul de ușoară – Li-Polymer – și chiar dacă nu pare grozavă oferă o autonomie cât o baterie obișnuită datorită procesorului de 1.8 GHz. Caracteristicile sale speciale sunt: protecția la șocuri a HDD-ului, touch screen, greutate de numai 1.7 kg și finisaj metalic.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecran care acceptă gesturi, configurație puternică, e funcțional datorită numărului mare de porturi, foarte elegant și robust.

Minusuri: nu așa de accesibil.

Concluzie

Acest Sony Vaio SVT1312M1ES e ideal pentru cei care nu-și doresc o tabletă însă și-ar dori acel tip de interacțiune. Jos puteți viziona o prezentare a unui laptop similar din aceeași serie:

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Marin

    E un laptop foarte bun pentru cei ce se respecta. Carcasa e una realizata din aluminiu si din aceasta cauza e mai soid si mai usor decat oricare alt laptop. Recomand.

Lasă un comentariu