Sony Vaio SVT1121B2EW.EE9, laptop Tap 11

Sony Vaio SVT1121B2EW.EE9 e cică un laptop dar din punctul meu de vedere e o tabletă cu tastatură opțională. Face parte din seria Tap 11 de la acest brand și tastatura e destul de bună. Din poza de jos se observă că are un stand elegant care poate fi folosit dacă vreți să aveți ambele mâini libere. E cea mai bună alternativă la un laptop și e elegant din toate punctele de vedere. Ecranul e unul cu tehnologie Triluminos ca la Xperia Z, deci culorile vor fi vii iar contrastul decent. Autonomia e de maxim 8 ore și spre deosebire de alte tablete, când veți folosi tastatura, autonomia e ceva mai mică (deoarece veți folosi bluetooth).

Seria Tap 11 oferă două variante: alb și negru, dar numele e diferit în funcție de alegere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Configurația e ca și cea a unui laptop doar că procesul e puțin diferit, are un consum de energie ceva mai mic. E un Pentium 3560Y de 1.2 GHz cu procesor grafic decent. Ecranul e unul cu touch și e foarte util cu un sistem de operare Windows 8. E un ecran de 11.6 inci și cu rezoluție 1080p. Deci conținutul se vede perfect și detaliat, iar filmele 1080p pot fi vizionate și pe acest gadget.

Memoria RAM e suficientă deoarece care o capacitate de 4GB și SSD are o capacitate de 128GB. Pentru mai mult spațiu de stocare conectați un hard disk extern cu interfață USB dacă doriți și viteză de transfer. Are dotări similare cu cele ale unui laptop: cameră web, ieșire audio, HDMI, USB 3.0, bluetooth, WiFi etc.

Autonomia de lucru e generoasă însă e mai mică dacă vizionați filme ori jucați jocuri. tableta are mai puțin de 800 de grame iar tastatura e și ea destul de ușoară. Sistemul de operare e Windows 8 și e cea mai bună alegere pentru un astfel de gadget și pentru că are touchscreen.

Plusuri: are SSD, ecran FullHD IPS, design foarte elegant, HDMI, portabil și autonomia ridicată.
Minusuri: nu e chiar accesibil pentru oricine.

Sony Vaio SVT1121B2EW.EE9 e un laptop de ultimă generație și nu e vorba de unul convertibil. Îl puteți folosi fie cu acea tastatură fie fără ea, precum o tabletă. Clipul de jos vă poate ajuta să vă faceți o idee despre el și e cu o variantă pe negru. Designul e același chiar dacă unele componente diferă.

Te-ar mai putea interesa