Sony Vaio SVS1512S1ES.EE9

Acest laptop Sony Vaio SVS1512S1ES.EE9 e unul dintre modele premium de pe piață și cu configurație de gaming. Mai precis, e vorba de un laptop de tip business cu cititor de amprentă, ecran FullHD, carcasă robustă și greutate redusă. Sunt dotări premium deoarece nu se găsesc pe orice laptop de 15 inci iar designul scoate în evidență eleganța și fiabilitatea sa. Din păcate nu oricine își permite un așa laptop, iar din punctul meu de vedere e alternativa ideală la un ultrabook deoarece e ușor, robust și funcțional. Chiar dacă nu e așa de subțire, poate fi lăudat pentru greutatea sa de doar 2 kilograme și aspectul modern. SVS1512S1ES.EE9 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
De aproape

Specificaţii tehnice

Procesorul său trebuie să fie unul foarte bun deoarece ecran FullHD necesită viteză de procesare. De aceea s-a optat pentru un IvyBrdie Core i5-3210M de 2.5 GHz. Acest laptop poate reda filme 1080p fără a se folosi de placa video dedicată, dar având în vedere că e un NVIDIA, nu văd de ce nu ați folosi-o. Ecranul FullHD are o diagonală de 15.5 inci, o protecție mată și e un LED destul de subțire. La capitolul memorie stă foarte bine: 4GB RAM (posibilitate de upgrade la 12GB) ș hard de 500GB.

Placa GT 640M nu e cea mai grozavă pentru gaming FullHD dar nu veți întâmpina probleme la rezoluții HD+. Dotările sale sunt destul de multe și diversificate, astfel că nu duce lipsă de nimic. Are chiar și bluetooth, cameră web cu tehnologie Exmor, baterie Li-Po (e mai ușoară decât cea Li-Io) etc.

Dotările speciale sunt cititorul de amprentă, conector andocare și control automat al luminozității. Pe partea de software are aplicațiile tipice de la producător dar și Windows 8. Se poate vedea jos cât de bine se descurcă în jocuri.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: design foarte reușit, ușor, solid, configurație bună pentru jocuri, ideal pentru cei care editează video/foto dar și altele.

Minusuri: nu oricine și- permite.

Concluzie

Acest Sony Vaio SVS1512S1ES e unul dintre acele laptopuri care merită încercate deoarece oferă multe caracteristici interesante și poate fi cel compact gadget care l-ați avut vreodată. Dacă considerați că e prea scump, există alternative mai simple de la același producător sau optați pentru rate fixe. Jos puteți viziona o prezentare a unui model foarte asemănător cu cel de sus:

Lasă un comentariu