Sony Vaio SVS1511N3ES

Dacă te interesează un laptop de ultimă generație care să arate bine și să nu coste 100 de milioane atunci îți recomand acest laptop Sony VAIO SVS1511N3ES deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, în opinia mea. Pentru acești bani primești un laptop care are Windows preinstalat, procesor puternic și placa video de gaming. Restul dotărilor sunt la superlativ și caracteristice laptopurilor Vaio, adică vine cu tastatură iluminată, bateria care ține foarte mult, ecran Full HD etc.

Poze

Se poate observa că acest vaio S 15 al anului 2012 e argintiu, deci nu alb, dar tot arată foarte bine. Un plus, în opinia mea, față de alte laptopuri și față de modelele celor de la Apple e prezența tastaturii numerice, dar și a Windows-ului. Nici nu e prea mare deoarece are ecran de 15 inci și având rezoluție de tip Full HD nu o să aveți probleme în a vedea filme Blu-ray, adică 1080p.

Așa arată
De aproape

Specificaţii tehnice

SVS1511N3ES vine cu procesor i5 ceea ce înseamnă că toate sarcinile vor rula fluent fără sacadări. Placa video e una dedicată cu 2GB memorie RAM, iar bus-ul e de 128 biți. E vorba despre o placă GT 640M și jocurile vor merge ca în clipul de alături. Acest laptop nu e tocmai un laptop de jocuri, dar poate fi folosit cu succes de cei care sunt pasionați de gaming.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; fiabilitatea sa e una ridicată, iar la acest fapt contribuie brandul, garanția, dar și construcția rigidă; nu e un laptop mic, dar nici mare și de aceea o să puteți vedea foarte bine filme ori jocuri pe ecran; rezoluția e foarte mare și de aceea o să puteți folosi notebook-ul la editare foto ori video deoarece în aceste situații ai nevoie de un ecran foarte bun, dar și de putere de procesare.
Contra: prețul nu e ideal pentru oricine.

Concluzie

Dacă ești o persoană care se respectă atunci nu-ți poți lua altceva decât un Vaio. Multă lume spune că aceste laptopuri sunt de snobi, însă nu e așa deoarece sunt laptopuri pentru cei care apreciază calitatea și multitudinea de facilități oferite cum ar fi tastatura iluminată, de exemplu. Pentru a vă face o opinie despre cum arată și ce poate vă recomand preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony Vaio SVS1511N3ES”

  1. windows experience: 4.5!!!!! a fost de doua ori la reparat, in garantie. hdd, dvd, tastatura defecta. minunat! made in china! make another choice. believe in other brand

Comentariile sunt închise.